ez nem technikai analizis csak szimpla megfigyelés. Na meg 50 re vagyunk a ko tól ami felhúzhatja pár százat. Viszont óráson durván túlvett, naposon is eléggé túlvett. Most emelkedhet még pár százat de rakétát már kár várni, kell a nyugi hogy tudjon tovább menni. Ha nem kapásból kilövéssel kezd reggel, lehet veszek referencia pakkot megint, de nem, számítok kilövésre innen. Igazából a pletykák nélkül itt se lennénk ...... Év végi 30-31 k célár? Kuka..... jövő augusztusig 33900 célár? Azt hiszem ez a legmagasabb..... hát gyérnek tűnik..... szóval valaminek lennie kell, mert egyelőre túl nagy hype van, ez szimplán fomo ami épp megy.....
nyugaton a helyzet változatlan, pluszok vannak, akkor nálunk is ez lesz, gondoltam kicsit visszaütik és lehet napizni megint, de nem úgy tűnik, hogy bejön. Putin ravaszdi fickó, lehet most időhúzásra játszik, minél több területet akar elfoglalni, ameddig lehet, aztán jöhet a béke, meglátjuk.
Ne foglalkozz vele! Mostanság sokan lettek onnan kitiltva ezzel az indokkal. Vmiért sokakról gondolja az ottani topikgazda, ha kevés a hsz-a v. alacsony az értékelése, h klón, ezért tiltja ki őket. Engedd el!
Szerintetek ez mi a fene??Tegnap arra gondoltam,hogy először nekik teszem fel a kérdést a problémámmal kapcsolatban. Mára ezzel szembesültem! Kedves DALma, A Portfolio fórumának házirendje alapján a moderátor az alábbi döntést hozta: Moderáció: Felfüggesztés a "OTP Direktbroker problémák" topikban - 1970-01-01 01:00-ig A moderátor indoklása: 10 poszttal 3 év alatt noncs 3-4-1 minősítés. KLÓN! Üdvözlettel: Portfolio Fórum csapata
Köszönöm szépen,de visszavonásig van a megbízás. Viszonylag rutinos vagyok kb 4 éve adok veszek, csak eddig nem az Otpnél voltam. Ott gond nélkül kereskedtem. Itt eddig még csak vásároltam.Eladást is eszközöltem és ezt nem tudom módosítani. Na mindegy majd holnap reggel kilenc előtt hívom őket.
Köszönöm,még dolgozom estig,és sajnos nem jutottam semmire. Ugyanezt zongorázom végig,de csak azt mutatja,hogy mi a megbízás,de nem enged semmit tenni vele. Amúgy visszavonásig van. Mostmár holnap reggelig valahogy kibírom. Szünetet kérek kilenc előtt és felhívom a bankot.
Gondolom már meglett de azért összefoglalom: Kereskedés/BÉT megbízások: itt nem fogod megtalálni, ítt megbízást lehet adni. Információk/Tranzakciók ellenőrzése (+dátum és frissítés gomb): Itt látni fogod a megbízást és azt is, hogy milyen állapotban van. (teljesíthető, lezárt, teljesült, pontosan nem tudom de értelemszerű) Itt az adott megbízást módosíthatod és törölheted (Díja van! pár száz forint pl nekem.) Még annyi, hogy a megbízás rögzítésekor az alap beállítás, hogy a megbízás az adott napra érvényes (kereskedési időn túl a következő napra). Ezt átállíthatod de ha nem nyúltál hozzá akkor a megbízás már rég lezárult elvileg. OTP-nél még az fura, hogy azt a megbízást amit az app-ban adsz azt csak appban találod meg, amit a böngészős felületen, azt meg csak a böngészősben tudod kezelni. Szerintem ez eléggé gagyi. Sőt, olyanba is belefutottam, hogy megadtam egy megbízást visszavonásig érvényesen és ott felejtettem, talán valami stop volt.. .:D A fél évnél idősebb megbízásokat egyszerűen nem mutatja, telefonos segítséggel törölte ki a helpdesk.
Kedves DALma! Lehet, hogy nem is él már a megbízásod. Ha pénteken adtad napközben és akkor akartál valamit venni, eladni, de nem sikerült és nem állítpottál alapból semmit, az aznap le is járt jó eséllyel. Szóval milyen hosszúra tetted a megbízást. Ha azt nem állítottad, akkor a te brókercéged is aznapos és már le is járt és nem is kell törölni semmit. Csak ötletelek. Szóval azon is múlt, hogy azt hogy állítottad be. A legtöbb ember elfelejti a lejáratot módosítani és akkor csak aznapra szól.
OTP részvényesek ide!