Én nem várok nagy szakadást a mai cirkusz hatására. Azok a befektetési alapok, akik elkezdték Trump megválasztása után nagy tételben venni az OTP-t nem a háború gyors lezárását árazták be, hanem azt, hogy olyan vezetője lett az usának, akiknek legalább szándékában áll lezárni a háborút. . Azt talán még az egybites fidesz szavazók sem hitték el, hogy ilyen háborút pár hét alatt 1-2 tárgyalással le lehet zárni. Ez egy hosszabb folyamat lesz. Az pedig, hogy a felek behisztiznek és eredmény nélkül otthagyják a tárgylóasztalt teljesen természetes az ilyen típusú tárgyalásoknál. A mai legfeljebb annyiban volt különleges, hogy ez a sajtó előtt zajlott. Valószínűleg lesz ilyen akkor is, amikor a ruszkikkal fognak tárgyalni csak ott nem lesznek kamerák. Mindhárom nagy zöld az usában, le se szarták az egészet. Trump vámokkal kapcsolatos baromságai sokkal jobban idegesíti az ottani befektetőket, mintegy ilyen show műsor. . Jövő héten megyünk vissza 24K fölé.
Szerintem meg Zelenszkij az elmebajos. 3 éve lélegeztető gépen vannak és követelődzik. Úgy mintha ő lenne a világ ura. Neki jár a támogatás. Farok csóválná a kutyát. Éppen itt volt az ideje, hogy valaki helyre tegye.
Jogos, jogos, jogos! Újra elolvastam. Lefordítom a többieknek. 1000db Certifikát = 1000 db részvény, valójában. Jóval olcsóbban hozzájuthatsz, de cserébe jóval nagyobb kockázatot is vállalsz. Így ok! Bocsánat!
En szoktam ugy certizni pl h a beépitett stop losst hasznalom... es arra kalkulalom ki h megeri e a KO-t koczkaztatni a nyerőért... kiszamolom hany darabot vehetek a mogottes termekbol es akkor a KO az pont ott vág el ami be volt tervezve... persze nem irtam de nyilvan a stop loss használata kötelező eleme a kereskedesnek... legalabbis nalam.. ddd
"Egészen pontosan ezt írtam: "Egy certin elvileg ugyanannyi a bukó/nyerő, mint az alapterméken (csak olcsóbban vehető), gyakorlatilag van minimális eltérés." Az ugyanannyi, az nem ugyanolyan arányút, hanem ugyanolyan összegűt jelent. A szövegemben az "elvileg" és a "gyakorlatilag" egymást kiegészítő mondatrészekben szerepelt Tehát joggal nem értettem (bár nem kifogásoltam) a megjegyzésedet "Ilyen marhaságot ne mondj légy szives." amellyel azt jelezted, hogy szerinted ostobaságot írtam. Általában igyekszem pontosan és tömören fogalmazni, mert szerintem egy közösségi fórum nem arra való, hogy litániákat és minden részletre kiterjedő útmutatókat irkáljunk.
OTP részvényesek ide!