akkor figyeld, mert mindig vannak alkalmak rövid beugróra! Egyelőre még mindig esélyes egy mélyebb korrekció, csak azt kell elcsípni, hogy honnan! Erről szól az egész! Minél magasabbról kezdi, annál jobban felmászik az alsó kék madár és a támaszai! A támasz a lényeg elsőre, mert ott megint kanyar fel! Itt megint sokan elvérezhetnek majd! Hajrá és okosan! ..én sem tudom még hogy mikor és hol, csak sakkozom...:)
Vannak próbálkozások felhúzásra, de nagyon lefelé megyünk. Majd amerika eldönti az irányt akkor. Bár őszintén szólva szerintem véletlenek nincsenek, lehet amerika beejti az árfolyamot és Macinak igaza lesz megint.
és az utolsó 1h-s gyertya elég ronda eddig. https://kephost.net/p/OTk0ODg2.png itt a rózsából lejött, 350-ig, vissza a rózsáig (470), és délnek vette az irányt. Tegnap 15:30 körül jött az UP + 200.. Bátraké a szerencse, én nem vagyok bátor.:)
Hát igazából alacsony forgalomnál minimális mennyiséggel be lehet önteni mint láthattuk. És igen ha megint jönne egy öntés lejjebb, akkor durrannának a stop lossok is akár. 13000 alatt biztosan. Szóval ha ez bekövetkezne (nem hinném hogy be fog de ki tudja) akkor még lejjebb is mehetünk.
Hol van az már...:) Nem tartom sokáig őket, mindig jön a következő lehetőség...! Ne kövesd ahol én vettem...:) Most arra kell figyelni, hogy 13350 felett maradjunk! A charton látszik!
OTP részvényesek ide!