Mikor hogy. Akár piacin is rádobok, ha olyan a helyzet. Ez a 929-es átlagár 20 db 925-ösből és 100 db 930-asból jött ki. De az imént épp picit bővítettem, már 160 darab van. 20db 935-ös és 20db 940-es. Följebb is állok pakkokkal, egyelőre kicsikkel, nagyobbak csak 17K fölött vannak.
otp kamatstop fixre kell váltani sokan nem értik itt ugyanis az MNB csak azért húzza az időt mert sokan 35% van változó kamatban ha csak 15% vált fixre akkor vége a kamatstoppnak Orbánéknak lépni kell természetesen mert lásd mi történik Kazahsztánban és emlékezz amikor soros bedöntötte az otp-t.a bankok egyébként azért profitálhatnak mert Orbán gazdasága jól teljesít-szegénység lenne bankok sem profitálhatnának, jól mondta Orbán régebben együtt sírunk együtt nevetün.
Nagyon ritkán tartom meg. Tegnap is zavart, hogy egy szerdai short pakkom megmaradt. Ennél gyorsabban kereskedek, de nyilván néha érdemes megjátszani egy-egy hosszabb, pár napos momentumot.
Mindenesetre én nem akarom még napokig tartogatni, így amikor megjelent 750-nél az 5 ezer darab vétel, instant nyomtam egy piaci zárást 760-on. Most full kp.
Jaja. De ilyenkor kell venni amikor adják, még ha kockázatos is. Akár hogy is nézzük az OTP a legolcsóbb papírok egyika most szerintem, de nyilván van konkrét oka amiről részben már tudunk vagy számolunk vele és lehet még olyan amit a nagyok tudnak már és ezért eladnak részben és kivárnak a vételekkel. Én bízom benne! :)
Azt el is felejtettem, az év utolsó munkanapján vett egy bankot. Ha-ha... :D Nagyon úgy néz ki, hogy az OTP érdekelt lett egy kormányváltásban, különben a magyar piacát rendesen felforgatják a következő 4 évben...
Tegnap záróban zártam minimális nyereséggel a tegnapi shortom, de az csak 90 db volt. A tegnapelőtti 225 db-os 17033-as átlagárast short pakkom megtartottam.
OTP részvényesek ide!