Szerintem még lehet egy felszúrás július közepéig, amin lehet majd lovagolni, de hosszabb TF-re már szerintem kockázatos a long. De majd meglátjuk. Gazdagodjatok békében! :-D
mi az üzenet, arra kell menni, amerre a piac, és aki 2008 után longban volt az most pénzt rakosgat otthon az egyik polcról a másikra, ahogy a dal mondja
Azért nem mindenhol indult el. Konkrét példa. Autóipari beszállító járvány kirobbanásakor bérelt munkaerőt azonnal elküldte, kb 500 fő, azóta saját munkaerőből leépítettek kb 200 főt a megrendelésszám pedig jelenleg is csak 40-45%-a a januárinak. Folyamatosak a megszorítások hogy ne kelljen több embert elküldeni.
Ha a piac short jelet ad, nem vitatkozom, shortolom. Ha longot ad, akkor longolom. Elliottilag a reggeli chart: https://www.tradingview.com/x/TClE6l5R Arra utalt, hogy még egy hullámnak jönni kell felfelé, utána min. korrekció érkezik (megérkezett), de ez egyben egy C hullám is lehet felfelé, ami azt jelenti, hogy elkészül egy nagyobb tf ii., korrekciós hulláma, amiből erős esés indulhat. A kérdés, hogy valóban jól gondoljuk, hogy hármas hullám jön. Az indikátorok jelet adtak, illetve talán adnak, a második setupot jobban szeretem, annak az első célára 11.610. Ha az esés erőt kap, akkor nem az első célárra fog futni, hanem mélyebbre, majd menet közben kiderül. M15-ön például megjelent a hír előtte egy divergencia, a lényege, hogy megfelelő divergencia, ami min korrekcióra utalt. Ez sem 100%-os módszer, de az adatok alapján konzisztens, azaz sok lövés profitot termel, ha engedjük kifutni.
nekem volt egy nagy cimbim, hülyére kereste magát 2008-as válságon, repkedtek a nullák a banki elszámolásán a levegőt is beshortolta, ma árurakodó valamelyik Tescoban
Folyamatosan figyelem a beírásaidat, bár az RR oldaláról nem látom a teljesítményt, de a szintjeid és a belépőid sokszor nagyon jó üteműek. Szakmabeli vagy? Biztos nem ma kezdted, de a reg még nagyon friss. . Él egy short setup, célára (első) 11.610, találati aránya 65%. Másik short setup még nem triggerelt, első célára szintén 11.610, de a találati aránya 70-80% közötti (forex piaci teszteredmény!)
Törölt felhasználó2020. 06. 23. 15:57
Autó ipar elindult!! Nincs elég ember és túlóráznak,örültek háza van.
OTP részvényesek ide!