Azért a horvát devizahitelekkel történő elszámolás bizonyára nem tesz jót az árfolyamnak. A közel 500 milliárdos visszatérítés bizonyára az OTP-t is érinti.http://hvg.hu/gazdasag/20180713_Ilyen_rovid_valaszt_is_reg_kaptunk_az_OTPtol
Nem az összeset, csak a rövid, napon belülire szántakat zártam. Az alul vásároltakat még tartom. . Már látom egyébként, hogy kár volt eladni őket. Kb a gyors jelentésig (aug eleje) felfele kellene menni. Pontosabban az időtájt kellene valamiféle csúcsot fogjon 9560-ról számítva. Közben meg járkál fel-le ... . Két időpont jön ki egyébként felfele menet végének (aug eleje, illetve szeptember vége). Arról a csúcsról még mindenképpen számítok egy komolyabb lejtmenetre. (9500 alá ... sokkal ....). Addig viszont long. Szélsőséges esetben 12k környéke .... Na jó ezt se kell nagyon komolyan venni, mint ahogy a 7500-at sem. Ezek csak lehetőségek. Benne vannak a chart extrém szélsőséges olvasataiban.
Mondtam én, h jó lesz egy melepire az Ottika, Maci zártad az összes longodat? Bocs ha indiszkrét kérdés, én 50% zártam, ha Trumpli esetleg bedurvul 50% még termel
Asszem amit tavaly vettek meg, az elég konzervatívan hitelezett, a korábbit nem tudom, de az meg nem volt nagy, lehet, hogy nem igazán lesz vesztesége rajta. Ritka nap volt a mai, záróban nem vitték el egyik irányba sem.
OTP részvényesek ide!