csak magánvélemény,de szerintem figyelembe kell venni,és a nyereséget csökkenteni vele,érdemes egy könyvelőt megkérdezni,van e valami változás, amit az erste kiad nem szentírás a te felelőséged a pontos adózás.
Idén,azt tudom mondani,ha kereskedsz hitellel és megválsz tőle, tutti vonják azonnal a hitelt és a kamatot is.
Szerintem duplán nem számolhatja év végén,ha jól értettem,amit írtál?
ebben a kérdésben talán
bluebalutudna segíteni azt hiszem Ő szokott ilyen formában is kereskedni, és ha jól emlékszem az ersténél, de Őt az Olaj és Gáz topikban találod, :))
Helósztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Az erste teljesen abszurd adóigazolást töltött ki számomra amit már többször is megpanaszoltam.Az igazolásban a valós nyereségem kétszerese volt beleírva, megkérdeztem miért. Mire egy hónap múlva megírták ,hogy azért mert nem veszik figyelembe a befektetési hitel kamatját amit az előző években mindig figyelembe vettek. Így nem valós nyereség után kellet leadóznom.
Kérlek benneteket hogy ha ti is kereskedtetek befektetési hitelből a tavai éven nézzétek meg nekem hogy a befektetési hitel kamatját levonták a nyereségetekből és úgy kaptátok-e meg az adóigazolást.
Válaszotokat,segítségeteket előre is köszönöm.
OTP részvényesek ide!