Vannak akik nem képesek tárgyilagosan értékelni a Rendszerváltás előtti 45 évet, és a rendszerváltás utáni eseményeket, MSZMP >>MSZP utódpárt relációt....és azt hogy a (MSZMP >>MSZP) politikai elit, hogyan mentette át a hatalmát illetve hogyan konvertálta gazdasági hatalommá....szétprivatizálva, kirabolva az országot!!!!
És rögtön fasisztáznak ha a valóságot valaki leírja...a kérlelhetetlen igazságot!
Ne feledjétek:
A kommunizmus bűneinek nyilvános tagadása - Büntetendő!!!
Drága Center elvtárs, mi volt ebben az agitpropos? Te még biztos emlékszel a régi szép időkre, én sajnos nem jártam ilyen tanfolyamra. Próbálj meg leírni egy pár értelmes sort úgy, hogy kihagyod a komcsi, idióta, szegfű, Korea kifejezéseket. meglátod, még Neked is sikerülhet, csak akarat erő kérdése.
Center elvtárs egy dolog,én ettől a " van Magyar ember, meg parazita" című primitív, fasisztoid megnyilvánulástól akadtam ki, úgy is mint "tiszta fajú árja", garantáltan ősi magyar, amennyire ilyen egyáltalán lehetséges...
És elfelejtettem: már 6 hónapra visszamenőleg van havi gyertyagrafikon is, ahogy tellnek a hónapok, úgy gyűlik majd ez is szépen. És elvileg 17.00-ig lesz adat, ahogy annak lennie kellett volna már eddig is.
Az előbb írt oldalba csak be van illesztve a valosarfolyamok.com. Persze, a valós időtől messze van, 15 mp-ként frissül csak az adat. :) De erre van a link ami Magyarországon van - ezért is gyorsabb -, és aki az élő módot választja, az tényleg azonnal kapja a friss adatot, amint az rendelkezésre áll.
Ez igaz, de a 4800 körüli értékek már sokszor erős támasznak bizonyultak.
Mondom ezt úgy, hogy az OTP-nél jelenleg semelyik irányban nincs érdekeltségem.
A tőzsdén semminek az esélye nem egyenlő a nullával :))) Azért tőzsde. Bármikor történhet olyan váratlan esemény ami felforgatja a világot : természeti katasztrófák, őrültek stb...
OTP részvényesek ide!