Ez a contract switch ez mindig ilyen drága? Aztán szépen elolvad a végére? Olyan ez mint a certifikát, csak itt az év elején fizeted ki a kamatot, nem hetente? https://www.tradingview.com/x/yfom2MpT/
Ha meg vagy az ismeretekkel, akkor esetleg a 10 talicskából 5 visszajöhet. Ha túl nagy pozimérettel vagy, akkor egy reggel arra ébredhetsz, hogy elfüstölt az egész.
BUX 125733 -940 vagyis -0,74% Hullámzunk a Grincsekkel. :-) Heti -0.97% Éves +13.24% A régi tőzsdei bölcsesség: "Venni kell, ha dörögnek az ágyúk, eladni, ha lágy hegedű hangja szól" mára már érvényét vesztette. Hiszen amit már mindenki tud, az a tőzsdén többé nem számít bölcsességnek. Üdv(Kosto)
Aha szóval Erste És OTP jegyzi 50-50db-al és 0,5% spreaddal. De igazából a jutalék ... 1db. 132.500 az 1325750? 250 Ft. jutalék? Jól értem? (Erste netbrokerpro) Persze nincs szerződésem rá, így nem értem mi Bruttó érték. .... 10x a tőeáttétel de másutt ezzel nem sokkolnak? ;-)
Sajnos csak a 4 erste certifikátban mozgok , SI, GC, CL, NG ... egész jól eligazodom a CME oldalán ... a bet.hu még okoz egy kis nehézséget be kell valljam :-)
10 talicska pénzt beteszel és egy talicskával kiveszel,ha ezt a kérdést így teszed fel.Szívd fel magad a határidős kereskedelem alapismereteiből. Üdvözlet a klubban.
A nagyközönség csak nehezen tudja felbecsülni az események kimenetelét és tőzsdére gyakorolt hatását. A spekuláns viszont olykor az alkoholistához hasonlítható: sírva fakad a jó hírek hallatán, és nevet, ha rossz hírt hall. Üdv (Kosto)
2 mondatban valaki. Mi ez csuda ... nekem még nem jó miFid-em nem engedi az Erste, de nem is gazán értem hogy hogyan lehet ezzel pénzt keresni. van árjegyző? Vagy csak vevő és eladók? https://bet.hu/oldalak/derivativ_termek/$strike/BUX2612#
BUX 127820 +2 913 / +2,33% A short topic már látja a 70k-s BUXot ahol indult. Igaz, a Trollmentes OTP topicban is bemondták esést, akkor, a topicbezárásnál 15K volt az OTP :-)) A Grincshor majd beírja mi van tutira, tud mindent. Az elemző gondolkodik, a tőzsde irányít. Üdv (Kosto)
:-) - inkabb keresnel Te is egy kis penzt. Ha pedig keresel, NE legy fusztralt! Tegnap egesz szepen megirtad utanam a csoportodban, hogy fordul az irany remelem megvetted es most Te is kaszalsz! EN mar eladtam a pakkom 35% a tegnapibol. Varom 135 000 kozeleben szep kis profittal a maradekkal 65%-kal
A BUX idei emelkedése +13%, ami kimagasló. De volt +17/18% is, így egy erősebb korrekció esélyét előre jeleztem/vártam egy héttel ezelőtt, miveltúl gyors az emelkedés. Az év elején is emelkedést vártam, éppen úgy ahogyan az elmúlt 4 évben, mikor kitömtek mindenkit. Most az a kérdés nilyen lesz a közelgő gyorsjelentések fogadtatása, az osztalékok , de előtte választások is lesznek tavasszal (nem egyszerű). Az optimista két garassal a zsebében is úr. A pesszimista tele páncélszekrénnyel is senki. Üdv (Kosto)
Látom, hogy milyen tudományos pontossággal dolgoznak az elemzők. Számítógépes elemzéseket készítenek, precíz görbéket rajzolnak, számításokat végeznek, szoroznak, osztanak, kivonnak, mindezt azért, hogy megállapítsák a részvényárfolyamok alakulását. Aztán mégis minden másképp alakul. Üdv(Kosto)
BUX2612