Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 péntek, 09:28
Előzmény: #6385  tom122
Trianon persze igazságtalan, de meg lehet jegyezni, hogy Magyarország részt vett a háborút kirobbantó Monarchia részeként az antant országai elleni támadásban. Mi bocsánatot kértünk a négy éves háborúért, a nekik okozott veszteségekért? Kettős mérce?
bigyula péntek, 09:25
Előzmény: #6397  kenyeres2
Hogy fogyna a levegő? Most lélegeztünk fel 16 év fuldoklás után. :)
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:19
Előzmény: #6394  kenyeres2
IDEGESEK VAGYTOK FOGY A LEVEGŐ?????
Februárt nem éritek meg!141 kolás flakon!!!
Istvan78 péntek, 09:18
Előzmény: #6383  kenyeres2
Muszáj neked folyamatosan nyomnod a hülyeséget?
.
A "többség nem tiszás". Merthogy szerinted 5 millióan nem a Tiszára szavaztak. Viszont érdemes lenne észrevenned, hogy a Fideszre 2.3 millióan szavaztak. Vagyis A Fideszre pedig 6 millióan nem szavaztak. Hol van a Fidesznek a többsége? A többség nem gondolja ezek szerint, hogy a Fidesz annyira a nemzetet képviselné.
.
A migránsokat a Tisza nem akarja beengedni, gyakorlatilag ugyanazt képviseli ez ügyben, mint a Fidesz. A kormányra kerülésük után is. Ne hazudozz!
rookie654
rookie654 péntek, 09:15
Előzmény: #6393  bigyula
Azért kíváncsi leszek, ITT mikor fog szembe jönni a valóság. Tartok tőle, h soha. Menni fog a harc, a vergődés, de legalább jól szórakozunk rajta minden nap :D 
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:14
Előzmény: #6389  Vackoros
IDEGESEK VAGYTOK FOGY LEVEGŐ?????
bigyula péntek, 09:12
Előzmény: #6390  rookie654
Megmondta a vezír, hogy ők a magyarok, ők a nemzet, és a nemzet nem lehet ellenzékben. Hinni kell benne, mert ha nem hisznek, akkor szembe jönne a valóság. Pont emiatt a fityesz egy egyház.
.
Egyébként ez az ők a többség duma már akkor sem volt hiteles, amikor még volt 2,8 millió szavazójuk, mivel  a többség akkor sem rájuk szavazott.  De a 2,8 millió többség, a 3+ millió meg kisebbség. Ez a fityesz matek.
.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy orbánc megjelenik-e a saját maga által szervezett Sulyok melletti tüntin. 
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:11
HA ERDÉLYBE MÉSZ AUTÓVAL, 
TEDD KI A SZÉLVÉDŐDRE: 
"NEM A TISZÁ-RA SZAVAZTAM".
 KÜLÖNBEN LEENGEDIK A GUMIDAT...
badsector1
badsector1 péntek, 09:05
Előzmény: #6388  kenyeres2
"Egy közétkeztetős vállalkozót is előállítottak a több budapesti kerületet érintő korrupciós botrányban"
Remélem te is támogatod, hogy a gyerekek kajája ehetővé válljon a közétkeztetésben.
rookie654
rookie654 péntek, 08:43
Előzmény: #6383  kenyeres2
Azért nem kis bája van annak, h a több, mint 3 millió szavazót úgy vesszük, h nem többség ("a többség nem tiszás") de mikor plakátkampányokkal volt tele szemetelve az ország 1-1 "konzultáció" után, amire 1 millió körüli visszajelzés érkezett és úgy szólt a hirdetés, h az ország 95%-a egyetért, azzal semmi gond nem volt. :D Tehát 1 millió körüli ember az ország 95%-át lefedi, de a több, mint 3 millió, az nem többség. OK, van baj rendesen. Írtam korábban is, h piszkosul nehéz időszak következik neked/nektek az ilyen hozzáállás miatt. 
Vackoros péntek, 08:42
Előzmény: #6386  kenyeres2

https://24.hu/belfold/2026/06/04/zavecz-research-tisza-rekord-fidesz/
Emésztgessed a tényeket, 4,4 millió fő Tiszás, és  már csak 1,4 millió fő támogatja  a közpénzt fosztogató népséged!! 8 ÉV BIZTOSAN TISZA!! Rabló rohadék BANDÁDNAK VÉGE EZT FOGD FEL, ne vergődj árt az egészségednek. Igaz én rohadt jól szórakozom sok agyament hülyeségeitek. 
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 08:24
Felhívás!
Rendszerváltó polgárok
 jelentkezését várjuk 
bevándorlók tartós elszállásolására. 
Saját költségen, 
hiszen ezt ők kérték, 
sőt követelték. Itt az idő, 
hogy lehetőséget kapjanak vágyaik beteljesüléséhez. 
Szolidaritás jeligére jelentkezni üzenetben
. A felhívás nyilvános,
 az eredményt is nyilvánosságra fogjuk hozni.
HÚZZATOK BELE!!!-:))))
R00
R00 péntek, 08:22
Előzmény: #6386  kenyeres2
Papa! 
https://2026-valasztas.hu/
Még 4 év! Tisza!! :-)
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 08:16
Előzmény: #6384  R00
1.) Ne papázz!
2.)DOLGOZD MÁR FEL,HOGY KIESTETEK A PARLAMENTBŐL!
tom122 péntek, 08:15
Előzmény: #6377  buxmester
Mondjuk én a Mi Hazánkra szavaztam és nem a a Tiszára :)És, azért legyünk objektívek, ez nem Trianonról szól hanem, egy udvariassági gesztus a protokol szerint, mármint a koszorúzás .Az már egy érdekesebb kérdés, hogy pld egy vietnámi delegáció megkoszorúzná-e az USA-ban a hős ismeretlen amerikai katona sírját :)Ami Trianont illeti azért már kérhetnének bocsánatot ha eddig nem tették meg a francia politikusok meg akik benne voltak ebben a szemétségben,egyébként szerintem is a franciák a leginkább sárosak benne,nem véletlenül imádják őket a románok. De az objektivitás mentén azért a magyar katonák sem csak Magyarország területén háborúztak a történelmünk folyamán, meg úgy egyébként is már minden nemzet rálépett a szomszédja tyúkszemére meg a távolabbira is.
R00
R00 péntek, 08:11
Előzmény: #6381  kenyeres2

Papa ezt elqurtátok rendesen.
16 év gyülölködés, uszítás, emberek és szervezetek megbélyegzése, lejáratása aljas módszerekkel. Pártkatonák elhelyezése mindenhol. Közpénzek átcsatornázása a híveknek, pazarlás,  A média elfoglalása undorító propaganda céllal. A demokrácia totális leépítése. Sorolhatnám.
16 év hosszú idő, Kádári Orbán módszerrel. Nem feleljt a MAGYAR!
Soha többé! 
Ezt bizony ELQUrTÁTOK 16 év volt rá. Sírhattok.
Még 4 ÉV! 
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 08:07
Magyarországi lakcímmel rendelkező magyar állampolgár7 612 790Magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgár (levélszavazó)495 663Összesen (fő) szavazásra jogosult:8 108 453A Tisza a pártlistákra leadott szavazatok 53,18 százalékát kapta meg, ami 3 385 890 szavazatot jelent.A Fidesz–KDNP-re a szavazók 38,61 százaléka voksolt, a pártot 2 458 337 ember támogatta szavazatával.A Mi Hazánk 5,63 százalékos támogatottságot ért el 358 372 pártlistás szavazattal.A DK és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nem jutott be a parlamentbe. A DK elérte az 1 százalékos küszöböt (1,1 százalék, 70 298 szavazat)A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) viszont az 1 százalékos küszöb alatt maradt.Egyszerűbben, hogy mindenki értse és senki se magyarázza félre!A 8 108 453 szavazásra jogosult magyar emberből - 3 385.890 szavazott a Tisza Pártra!A Fidesz - KDNP választási rendszerének köszönheti a Tisza Párt a kétharmadot.Pestiesen szólva - “visszanyalt a fagyi”.Szeretném sokadszorra is leszögezni, hogy nem a Fidesz - KDNP koalíciót sajnálom, hanem Magyarországot.Mert a Fidesz - KDNP megérdemelte a Tiszát, de Magyarország nem!Tehát most egy olyan kormány dönt mindenki sorsáról, aminek 3.385 890 támogatója van és 4.722. 563 ellenzője.Nem vonom kétségbe a választás eredményét!!De jó ha tudjuk, hogy a többség nem “tiszás”!!!!Ebből számomra egyenesen ered, hogyha nemzetellenes az új kormány, akkor azt meglehet állítani.Már pedig a migránsok betelepítése nemzetellenes cselekedet - árulás.Nemkülönben a gender támogatása, szintén nemzetellenes tett.Értem én, hogy az előző elit harácsolt. El is ítéltem mindig az ilyen vagyon felhalmozást!Értem én, hogy a korrupció magas, stb.Mindent értek és eszemben sincs védeni azokat, akik a mérhetetlen harácsolásukkal ilyen helyzetbe hozták az országot.Sőt, egyenesen őket vádolom a választási vereségért.Nem “vergődöm” ahogyan egy kevésbé okos tiszás mondaná!Csupán csak szeretném megértetni, hogyha a választási eredményt tiszteletben tartva - a többség nem tiszás. Ennek majd akkor lesz jelentősége, amikor elkezdik ide szállítani az “ agysebészeket”!!!Na akkor kell majd megköszönni a Facebook kormányzást és elzavarni őket. Kevesebb megjelenítése
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 07:57
Előzmény: #6379  R00
Gyere Te is!A tisza hallani nem akar rólatok,csak a szavazatod kellett JENŐ!https://www.facebook.com/photo/?fbid=1526034896231361&set=a.483749723793222

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek