Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
offshort
offshort péntek, 13:36
Előzmény: #6159  euler
"majd a történelemírás megoldja talán" 
nahát ez nem fogja megoldani és nem fogja tárgyilagossan felvázolni, 
már most nagyon sok akkori hírforrást töröltek, elérhetetlenné tettek a neten! 
(nem igaz az a szállóige hogy az internet nem felejt!) 
főleg a fidesz jovoltából tünt el sokminden, sejtésem szerint azért hogy a fociultrák és a kubatov/ov vonal mögött ne lehessen látni az összefonodást

gergényi/gyurcsán hibái talán tettenérhetők, de egy helyettesé? 
semmi ráhatása nem lehetett az intézkedésekre, szvsz
a cikk amit betettél ugy írja le az eseményeket hogy nekem sántítósnak tűnik! 
a 2006 öszt gergényi/gyurcsány és a rendőrség szerintem ott baccta el , 
hogy sept 18-án nem léptek fel kellö határozottsággal! 
markánsabb fellépés kellett volna , pl 10-20 hangadót meg a vezéreket begyüjteni 
(torockai, budaházi, vona, tyirityán-betyársereg) 
akkor talán a további okt 23-ig tartó folyamatos zavargások is elmaradtak volna! 
a jobbos csürhe úgy látta hogy gyenge a rendőrség és tovább hazaárulózta meg heccelte őket! 
Dehogynincs-el teljesen másképp látjuk az eseményeket , nem hiszem h ezt a vonalat folytatná! 
euler
euler péntek, 13:05
Előzmény: #6158  offshort
Nem 2006 értelmezésére tettem be a cikket, de úgy látom a vezérőrnagyra nincs érdemi reakció. Kényes téma nyilván, de majd a történelemírás megoldja talán.
.
Egyelőre csak a zavart látom a Tiszatájon is. Persze miután "Magyar Péter szerint Gyurcsány vetett be fociultrákat 2006-ban" /magyarnarancs.hu/, vagy a Ne féljetek! alapítvány akkori együttműködése a Gaudi féle Nemzeti Jogvédő Szolgálattal - érthető a zavarodottság minden oldalon.
.
Az általad felvetett vonalat talán Dehogynincs folytatja. (Én már lefutottam vele a köreimet régebben. :)
offshort
offshort péntek, 12:07
Előzmény: #6154  euler
ebben a cikkben nincs konkrét időpont említve, csak annyi h a "2006 september" meg 2006 ösz!  
ezen kívül még kb 4 csusztatás és ferdítés is található 

egy népszava cikkben 2006 sept. 20.-át irnak, 
(nem sept 18-t, amikor a legnagyobb balhé volt , a tv székház ostrom) 
"ő ugyanis maga is elismerte, hogy amikor a rendőrsorfallal találkozott, "nem egyszerű szemlélő volt" 
mármint Dukán Dániel
hmmm, .... érdekes! 
badsector1
badsector1 péntek, 11:31
Előzmény: #6156  euler
Gergényi bűnügyi helyettesének lenni bűn szerinted?
euler
euler péntek, 10:56
Előzmény: #6155  badsector1
Sőt, inkább nevezném Orbánék által szervezett puccskísérletnek, mint tettem ezt már évekkel ezelőtt is.
De mi köze volt ehhez a vezérőrnagynak, aki Gergényi bűnügyi helyetteséből lett a Tisza-kormányban államtitkár? Talán majd egyszer megtudjuk.
badsector1
badsector1 péntek, 10:42
Előzmény: #6154  euler
Kontroll Csoport: Besúgók és provokátorok:
https://www.youtube.com/watch?v=7eiogukIlyc
orbán provokárorai által kirobbantott utcai erőszak nélkül senkinek nem lett volna semmi baja.
euler
euler péntek, 10:34
Előzmény: #6140  tom122
"Most nézhetjük két egykori haver ócska Mónika-showját a parlamentben, és azt, ahogyan a tábornok úr az összemocskolt mundért államtitkári öltönyre cseréli. 
Talán csak én bírom rosszabbul a gyűrődést, mint húsz éve, de úgy emlékszem, a könnygáztól kevésbé öklendeztem."
Tót(h)ék – Isten hozta, vezérőrnagy úr!
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 06:41
Előzmény: #6146  R00
Három nappal a választás előtt 52 milliárdos osztalékról döntött az Orbán-kormány a Szerencsejáték Zrt.-nél
https://hvg.hu/kkv/20260528_nagy-marton-szerencsejatek-zrt-52-milliard-osztalek-eredmenytartalek
...
A szerencsejáték-vállalat az osztalékot két részletben fizeti be az államkasszába: 26 milliárd forintot június 30-ig , további 26 milliárdot pedig október 31-ig kell kifizetniük.
...
___________ mi a baj? _________
Ha jól értem, az Orbán-kormány ezt a Magyar-kormánynak szedte ki a Szerencsejátékból.
Ezzel van baj:
A választás előtti napokban még 1,3 milliárd folyt ki a Szerencsejáték Zrt. pénzcsapján
https://hvg.hu/itthon/20260508_szerencsejatek-tamogatas-valasztas-elott-milliard-penzcsap
Márciusban is bőven jutott támogatásra a szerencsejáték-bevételekből: örülhetett a volt ATV-vezér, a KDNP-vel összenőtt cég, de jutott pénz cigányzenére, ökölvívókra és mangalicatenyésztőknek, borkultúrára és még egészségügyi fejlesztésre is. Meg a Rogán-szomszédként elhíresült Csetényi Csaba újra nyerő szériás vállalkozásának is. ...
sityaki csütörtök, 18:14
Előzmény: #6150  offshort
Nem mindegy? Szegény Kenyeres...
offshort
offshort csütörtök, 17:42
Előzmény: #6148  kenyeres2
ami cikk a facen linkelve van, abba semmi video nincs! 
ez valami kamuoldal? 
hol a video? 
a yt a -szijjárto magyar péter- keresésre se dob semmi ilyesmit! 
Ivanhoe csütörtök, 17:34
Előzmény: #6148  kenyeres2
Te milyen kamu oldalakat linkelgetsz? :D Papp Dániel nyomában? Magyar Péter egyébként is a Pázmányra járt, nem az ELTE-re. 
R00
R00 csütörtök, 16:49
Demeter Szilárd elismerte, majd lazán átsiklott afölött, hogy a közmédiában tényleg tiltólistán voltak előadók
Demeter a Köztér című, zavaros hátterű YouTube-műsorban volt vendég, ahol csak úgy mellékesen, de szóba hozta a cenzúrát:
„[…] kaptunk ilyen emaileket, hogy XY zenekart ne tegyük be, meg nem tudom, azt vegyük ki”.
Demeter szerint a vád az volt vele szemben, hogy ő a Petőfi rádióban éjszakai műsort akart adni Fluor Tominak, a műsor címe pedig az lett volna, hogy Gecigránight. (Fluor híres Gecigránát dalának címe alapján.)
„Ez annyira abszurd volt, hogy ha nem a Karmelitába lett volna, akkor felröhögök” –
mesélte erről Demeter, aki szerint a Karmelitában meg is mutatták neki azt az sms-t, amiben a Fidesz egyik belsős, erős embere megfogalmazta vele szemben ezt a vádat.
Na ezek a Komcsik!!
R00
R00 csütörtök, 16:46
3 nappal a választás előtt az Orbán-kormány minden eredményt kiszedett a Szerencsejáték Zrt.-ből
52 milliárd forint
Tolvajok O1G.
SohaTöbbé ezeket!
R00
R00 csütörtök, 16:10
36 év után szerződést bontott Fricz Tamással a Magyar Nemzet
A Békemeneteket szervező CÖF szóvivőjeként is ismert Fidesz-közeli politológusnak, Fricz Tamásnak hétfőn jelent meg utoljára írása a fideszes napilapban, miután szerződést bontottak vele...

Van ISTEN!
badsector1
badsector1 csütörtök, 14:24
Előzmény: #6140  tom122
a demokratikus egypártrendszer sokkal jobb mint a ruszkibérenc, hazaáruló fasiszta fideszes egypártrendszer

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek