Ez nem hasznal Kenyeres Úr!Gondoljon csak az okori birodalmak kialalakulasara.Nézzük pl az Obabiloniai birodalmat amely egy varosállamból Babilonbol jött letre.Mit szolt volna a nep ga Hamurappi ilyeneket írt volna a sztelére?De gondolhatunk a görög arkhonokra, Drakónra, Szolón stb..mi lett volna ha ilyeneket írtak volna....?
A sorsdöntő választás előtt már csak ezt az egy videót kell megosztanod. EZT VISZONT KÖTELEZŐ! Megmutatom, hogy viszem be magammal két évem legemlékezetesebb pillanatait a fülkébe: azt, ahogy a Hegyvidéki Provokátorral együtt megvezettem a volt igazságügyi minisztert, felvettem, bemószeroltam az ügyészségen; nem lettem politikus – viccnek is rossz; nem vettem fel a mandátumomat; nem tartottam igényt a mentelmi jogomra; egy csomó előrehozott választást tartottam; a Karmelita palota bulvárhíreit szorgalmasan terjesztetettem; óbégattam a platóról templomból kijövőkre; kávézót ostromoltam; hergeltem, hörögtem, büdösöztem, agyhalottaztam, sorosügynököztem; adoptáltam a brüsszeli kémeket; a kamuállásból a legtöbbet lógtam; hőmérőztem; klotyópapírral rohangáltam; aranyhalaztam; kacsáztam; 2000 titkos ügynök elől menekültem; szír elnököt buktattam le reptéren; kémtollakra vadásztam; bulikáztam; lábak között csúsztam-másztam; telefont nyúltam / Dunába dobtam; nadrágra árnyékot vetettem; fenyegettem; megszégyenítettem; propagandistákat kipécéztem, felszólítottam; út a börtönbe; neresekről sztorrizgattam; a nekem nem tetszőket rendőrökkel vitettem el nyilvános rendezvényekről, testőrökkel vonszoltattam ki; konvojról lepottyanónak tartottam a markomat; milliárdos MLM-es bizniszt gründoltam; Orbán minden jelentősebb szófordulatát, politikai termékét koppintottam; az isten pénzét felhasználva Fidesz 2.0-át építettem; az O1G nációt nemzetieschítettem; kinyírtam az óellenzékieket; a fiatalabbakat beszámlázóként csicskítottam aktivistának; farokcsóváló kutyussá változtattam a független objektív sajtót, a F.O.S-t; az öcsémből főpropagandistát mókoltam, gründoltam neki médiát; mennyi az idő, Marci?; nem az öcsém, hanem a Gulyás. TIk-TAK!; könnyen bevethető szavazatcsábító szólamokat fújtam; lényegi dolgokról kussoltam; külpolitikai víziómat globalista GYÁMjaimra bíztam; aztán újra hergeltem, újra hörögtem; a fél országot hőzöngő agresszorrá változtattam; túráztam; kenuztam; bicikliztem; mopedeztem; kvadoztam; pillecukrot édesgettem; a fél felnőttipart aktivistává tettem; a pártból, aki csak megállt, mind megvolt, szárazon vagy nem, idegben, erőszakkal vagy gyenge kondival (Márk, Vazevelin, már nekem is csak Ilona, Judit, Ágnes, Luca és a többiek, köszönöm az aktusok sokaságát); megcsináltam, felcsináltam, afterpartiztam; idegen portanyákon kompromattolódtam; egy széttúrt ágy láttán videós vallomást tettem ország-világ előtt; a tálcán lévő porhoz eskübizti nem nyúltam; nem zsarolható lettem, hanem ghecinagy rocksztár; egy halom presszkukacot szerződtettem; a képviselőjelöltjeimmel megalapítottuk a Némák Országos Egyesületét; szenzitív adatok sokaságát szivárogtattam ki; domaint trükköztem el; ügynököket aktivizáltattam; kollaboráltam destabilizációs törekvésekben; árulókat, másodvonalasokat, sértődötteket, ripacsokat gyűjtöttem magam köré; demokráciát ígértem, de a rajtam kívül indulókat presszionáltattam; az NVI-nél feljelentettem; könyveket írattam magamról; filmet készítettem; mozivásznon imádtam magamat; csilliónyi fotón manökenkedtem; megígértem, hogy nem lesznek plakátjaink, ezt is betartottam…..Arra kérlek: ha számodra is mindez egyenértékű a biztos választással, akkor velem együtt, a ritmusra riszálva, sasszézz az urnáig, és SZAVAZZ! MOST! ( soha végérvényesen áthúzva pirossal) https://www.facebook.com/reel/1462613328969699
Megmondták, hogy a választási eredményekig nem kommentálnak és nem hoznak döntéseket Magyarország tekintetében. Ha jött volna bárki, az beavatkozás lett volna. Persze a fehér is lehet fekete annak, aki...
Mar leirtam egy nagy hir is tobb nap mig eleri a tarsadalom szeles retegeit, a kozponti kemeny magra már nem hat, max a bizonytalanabbakra tud.Ilyenkor mar inkább a kozponti mag megtartasara kell fokuszálni, ahogy MP teszi.Most ha...nem szivja fel, nem kerul intim kapcsolatba pl Radnaival..mint ahogy sejtették Önök ...és várták, remélték....akkor a fidesz központi magjának utolso rétegei levállnak...mert atverték őket...
Mar leirtam egy nagy hir is tobb nap mig eleri a tarsadalom szeles retegeit, a kozponti kemeny magra már nem hat, max a bizonytalanabbakra tud.Ilyenkor mar inkább a kozponti mag megtartasara kell fokuszálni, ahogy MP teszi.Most ha...nem szivja fel, nem kerul intim kapcsolatba pl Radnaival..mint ahogy sejtették Önök ...és várták, remélték....akkor a fidesz központi magjának utolso rétegei levállnak...mert atverték őket...
Orbán már nem azt kéri, hogy mindenki hozzon el még egy embert, hanem azt, hogy mindenki hozzon el mindenkit Bejelentette, hogy bejelent valamit, de aztán nem jelentett be semmi újat
Azt hittem valami szennyes teregetés lesz, utólag belátom, azt nem a kormányfő végzi. Ha nincs videó anyag amit eddig suttogtak, akkor lehet én is belátom, hogy gatya. Bár továbbra is fura az 'asztalon lévő dolgokhoz nem nyúltam', meg a konszenzuális kiemelés...illetve beszédes, hogy nem jött az országba a brüsszeli vezérkar az ellenzékhez parolázni. Lehet tudnak valamit, ami még a napokban derül ki.
Ez igen..online nézték 30ezren a nagy semmit.Ez mi volt Perec Úr?Ez a nagy bréking?Elcsesztem az időmet, már rég feladhattam volna a tippmixem,meg bevasaroltam volna.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!