Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Schmidt
Schmidt péntek, 11:34
Előzmény: #939  Schmidt
Kicsit sokba kerul nekunk mostmar a NER
Ideje lenne mostmar megreformalni
Schmidt
Schmidt péntek, 11:32
HUAJIANG CANYON-HÍD vs MOHÁCSI DUNA-HÍD
Magassága: 625m
Magassága: 50m
Hossza: 2,980m
Hossza: 756m
92 milliárd Ft
300 milliárd Ft
Eleg erdekes:)
sityaki péntek, 11:26

Hogy ez a pojáca hogy lenéz benneteket! Fenomenális, hogy hülyének tart benneteket, ti meg mentek engedelmesen bégetve utána :-))) A világon nincs ilyen!
"alá van írva, én láttam" :-))))
"Orbán az állítólagos tiszás adóprogramról: Látom, van egy vita erről, hogy valódi, vagy nem valódi, dehát alá van írva, én láttam"
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 11:08
Előzmény: #935  sasa44
11 éve mondták!!BIZTOSRA MEGYÜNK!Január végére 15%-kal kell vezetnünk!Ehhez POLOSKA PETI ORSZÁGOS TURNÉJA és a jelöltek bemutatkozása sokat segít !
sasa44 péntek, 11:07
Előzmény: #933  krida
"MP is nemes egyszerűséggel "agyhalottaknak" nevezi ezeket a pökhendi, csak-az-adóemelésben-gondolkodó orruknál-tovább-nem-látó lediplomázott hibbantakat..."
Tökéletesen jellemezte a jelenlegi parlamenti képviselőket egytől-egyig. Köztük a diplomával nem rendelkezőket is.
sasa44 péntek, 10:59
Előzmény: #928  kenyeres2
Jól emlékszem arra a fidesz körében közkedvelt mondásra, hogy : "választást kell nyerni, nem közvélemény kutatást" ?
Cicamisi péntek, 10:07
Előzmény: #930  bronz
Én az ellenzék vergődését látom már tizensok éve de biztos rosszul látom. Szóval téged még jobban zavarnak a tények... Olvasd sokat az USAID-brüsszel által fizetett telex-rtl-444 tényeket. Húúúú itt aztán el vannak tiporva az emberi jogok. :)))
krida
krida péntek, 09:50
Írja a tiszás:
"Nálunk vannak a jobb jogászok. 
Nálunk vannak a jobb közgazdászok. 
Nálunk vannak a jobb HR-esek. 
Nálunk vannak a jobb közigazgatási szakemberek. 
Nálunk vannak a jobb szakpolitikusok."
Lol. MP is nemes egyszerűséggel "agyhalottaknak" nevezi ezeket a pökhendi, csak-az-adóemelésben-gondolkodó orruknál-tovább-nem-látó lediplomázott libbantakat...
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:47
Előzmény: #930  bronz
Nem értelek?Ezt miért törölném?Nincs ocsmány szó!!!
bronz péntek, 09:44
Előzmény: #927  kenyeres2
Aha, szóval zavarnak a tények. :))
Ciki lehet propagandistának lenni, amikor szembe jön egy olyan hír, hogy a Fidesz 120 millió Ft közpénzt ad egy fideszes drogosról szóló dokumentumfilm készítéséhez vagy amikor 40 milliárdot adnak egy azeri falu építésére.
Nehéz ezt megmagyarázni, ezért inkább törlöd, hogy nyoma se maradjon a híreknek.
Ezért fogtok bukni.
Jó vergődést addig is! :))
R00 péntek, 09:23
Előzmény: #924  Moodi

Ráadásul a válsztásokba is beavatkoznak, közvetlenül. Hergelik az embereket. Félelemmel.
Mocskos Fidesz.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:16
Előzmény: #925  berlini
Ez nem igaz!Barátod is nyugodtan írhat csak vannak szavak ami ebben topikban nem használatosak."TAKARODJ" topikban menő!
bronz péntek, 09:05
Törölt hozzászólás
berlini
berlini péntek, 09:00
nocsak, nocsak cenzurázunk?
Nem birjuk az ellenvéleményt?
(Ebben az esetben idéztem egy fórumtárstól, ha az elfogadhatattlan volt akkor az eredetit kellett volna törölni.)
Moodi péntek, 08:52
Előzmény: #923  bronz
Nem csak az azerieknek! Az összes szélsőjobbos európai vezető kampányfinanszírozását a magyar adófizetők állták. Na ez szemétség! Csak mert fejébe vette, hogy majd a putriótákból épít új európát! Le Pen, spanyolok, Fico...a sor végtelen...
Ez csak 1 a sok fisznóságból.
bronz péntek, 08:25
Kenyeres, törölheted a linket, de ettől még igaz, hogy ez a hazaáruló fideszcsürhe a hazai közszolgáltatások fejlesztése helyett Azerbajdzsánnak ad 40 milliárd Ft közpénzt.
https://24.hu/kulfold/2025/12/04/40-milliard-magyar-kormany-hungary-helps-azerbajdzsan-falu/

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek