Hogy ez a pojáca hogy lenéz benneteket! Fenomenális, hogy hülyének tart benneteket, ti meg mentek engedelmesen bégetve utána :-))) A világon nincs ilyen! "alá van írva, én láttam" :-)))) "Orbán az állítólagos tiszás adóprogramról: Látom, van egy vita erről, hogy valódi, vagy nem valódi, dehát alá van írva, én láttam"
"MP is nemes egyszerűséggel "agyhalottaknak" nevezi ezeket a pökhendi, csak-az-adóemelésben-gondolkodó orruknál-tovább-nem-látó lediplomázott hibbantakat..." Tökéletesen jellemezte a jelenlegi parlamenti képviselőket egytől-egyig. Köztük a diplomával nem rendelkezőket is.
Én az ellenzék vergődését látom már tizensok éve de biztos rosszul látom. Szóval téged még jobban zavarnak a tények... Olvasd sokat az USAID-brüsszel által fizetett telex-rtl-444 tényeket. Húúúú itt aztán el vannak tiporva az emberi jogok. :)))
Írja a tiszás: "Nálunk vannak a jobb jogászok. Nálunk vannak a jobb közgazdászok. Nálunk vannak a jobb HR-esek. Nálunk vannak a jobb közigazgatási szakemberek. Nálunk vannak a jobb szakpolitikusok." Lol. MP is nemes egyszerűséggel "agyhalottaknak" nevezi ezeket a pökhendi, csak-az-adóemelésben-gondolkodó orruknál-tovább-nem-látó lediplomázott libbantakat...
Aha, szóval zavarnak a tények. :)) Ciki lehet propagandistának lenni, amikor szembe jön egy olyan hír, hogy a Fidesz 120 millió Ft közpénzt ad egy fideszes drogosról szóló dokumentumfilm készítéséhez vagy amikor 40 milliárdot adnak egy azeri falu építésére. Nehéz ezt megmagyarázni, ezért inkább törlöd, hogy nyoma se maradjon a híreknek. Ezért fogtok bukni. Jó vergődést addig is! :))
nocsak, nocsak cenzurázunk? Nem birjuk az ellenvéleményt? (Ebben az esetben idéztem egy fórumtárstól, ha az elfogadhatattlan volt akkor az eredetit kellett volna törölni.)
Nem csak az azerieknek! Az összes szélsőjobbos európai vezető kampányfinanszírozását a magyar adófizetők állták. Na ez szemétség! Csak mert fejébe vette, hogy majd a putriótákból épít új európát! Le Pen, spanyolok, Fico...a sor végtelen... Ez csak 1 a sok fisznóságból.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!