Topiknyitó: Qwertzuio 2025. 11. 17. 12:10

Tisza kritika - trollok nélkül  

Ha már az egyik oldal szerint a másik takarodjon, itt lehet leírni, hogy miben nem tökéletes a Tisza.
Kéretik mellőzni a takarodj szót, csakis értelmes hangú kritikai észrevételek és válaszok...
Hátha lehet normálisan is...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kapzsidözsi 2025. 11. 23. 23:59
Előzmény: #15  signal2
"..Viszont mindezek eltörpülnek a fidesz aljassága és történelmi bűnei mellett..."
Ez a lényeg - Nem makuláltlan a pali de legalább centrista és nem nagyon van ma már más esély sajnos...
"..Így egy rossz üzenetnek tartom, hogy hiteles ellenzékieket is ellenségként kezel..."
Nem tud mást csinálni. Csak es kizárólag az elhatárolódás és külön indulás taktikájával érhet célba mert a Fidesz annyira ráégetné , összemosná másokkal. Csak az új erő taktika viheti feljebb és feljebb... Hadházyt, Juhászt, MZP-t, Tordait amúgy nem kezeli ellenségként csak elhatárolódik..
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 23. 22:29
Előzmény: #18  Mississippi
Két kiló krumpliért simán lehetne jelentkezőket találni. 
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 23. 22:26
Előzmény: #16  kenyeres2
Ezeknek még annyi esze sincs, hogy vidékről buszokkal hozzanak statisztákat. 
Toka 2025. 11. 23. 17:57
Előzmény: #16  kenyeres2
Nem ugy néz ki, ugy néz ki teljes BP-et behuzza.
signal2
signal2 2025. 11. 23. 16:59
Előzmény: #11  Qwertzuio
A Tisza még nem volt hatalmon, és egyelőre jól csinálja az ellenzéki szerepet. Én inkább a választókat szoktam kritizálni, akik a tiszára vagy a fideszre szavaznak. 
A tiszával (egész pontosan MP-vel) kapcsolatban többször fogalmaztam meg kritikát. Pl.: nekem nem tetszik, hogy fideszes volt, szerintem ez sokkal nagyobb bűn, mint bármelyik más ellenzéki párttal való bármilyen kapcsolat. Rosszul vagyok attól, amikor agyatlanul mindenkit propagandistáz, aki kellemetlen kérdést tesz fel. Pedig akadnak jogos kérdések. Sajnálatosnak tartom, hogy teljesen kompromisszumképtelen. Mint írtam, őt kevésbé tartom ellenzékiségben hitelesnek, mint akik évek óta küzdenek a fidesz ellen. Így egy rossz üzenetnek tartom, hogy hiteles ellenzékieket is ellenségként kezel.
Viszont mindezek eltörpülnek a fidesz aljassága és történelmi bűnei mellett.
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 23. 11:02
Előzmény: #13  Qwertzuio
Hiánypotló topic, köszönet érte!
Még gyerekcipőben jár a Tisza, de máris tengernyi kritikát lehet megfogalmazni vele szemben, ezért javaslom átnevezni valamelyik tengerre.
Qwertzuio
Qwertzuio 2025. 11. 23. 10:53
Előzmény: #4  krida
Tiszszopó lesz minden jobbos, nyilvánvaló.
Belátják,hogy nincs,csak egy tökéletes választás.
Gyakorlatilag felesleges szavazni, a Duna is Tisza lesz.
Kritika csak a jobboldalra , balra, középre soha.
Így korrekt.
2026
Hatalmas Tiszaáradás, legalább 12% jobb győzelemmel 
Qwertzuio
Qwertzuio 2025. 11. 23. 10:49
Előzmény: #10  signal2
A Tisza a zsidó - keresztény kultúra támogatója, megőrzője vagy inkább szeretne új vallásokat támogatni?
Lmbtq vallást az oktatásba szeretne?
A Tisza a tökéletes eszme.
Hibátlan, újító, szeretet országot építő és sohasem ígérgető, hanem mindent valóra/meg- váltó. Maga a rendszerváltó.
Negatív kritika nincs. Az csak a 2 jobboldali párt esetében van.
Bízzunk benne, hogy a Tisza szakértői minden ember számára elhozzák a Kánaánt és kifejezetten segíteni fogják a jobboldaliakat a megtérésben,hogy végre tisztán lásson mindenki és eljöjjön a szeretet ország és a jólét.
Árad a szeretet, ahol már a riportert is fenyegetik, árad a jóság és semelyik jelölt sem a pénzt nézi, sőt mindegyikük lemond 4-8-12-100 éves jövedelméről és arany wc lesz a kórházakban és örök élet is lesz
Qwertzuio
Qwertzuio 2025. 11. 23. 10:41
Előzmény: #10  signal2
És a Tisza kritika hol van?
Nincs hiba ott.
signal2
signal2 2025. 11. 23. 10:16
Előzmény: #7  Qwertzuio
Tényleg vicces, ahogy vergődtök a saját kitalációitokban. Ha elhiszitek, az mentális problémára utal, ha nem, az erkölcsire.
Valójában elég lenne, ha a propagandára, közmédiára és a felpumpált államszervezetre költött pénzek egy részét (kb. évi 3-500 mrd Ft-) átirányítanák oktatásba, egészségügybe, helyreállítanák a jogbiztonságot és jogállamot, aminek következtében az EU-s pénzek is felszabadulnának, és beindulhatnának az infrastrukturális és energetikai beruházások.
Pár apró lépéssel nagyot léphetnénk előre. 
Nekem az is jó, ha a fidesz lépi meg, de 15 év után erre kicsi az esély.
Toka 2025. 11. 23. 09:48
Előzmény: #8  Toka
Mit minuszolnak...?...miért? van?...lessék akkor egész nap!!!
Toka 2025. 11. 23. 08:51
Nincs az M1-en egy normális műsor.
Qwertzuio
Qwertzuio 2025. 11. 23. 07:44
Előzmény: #5  Angelo
Nem lesz ilyen és nem tudjuk meg,hogy korrupt lenne-e az sms VdL és Weber csapata. Mit mond a menekültek,a háború,az lmbtq kérdésről pontosan a Tfolyó pártja?
Szegény képviselők és gazdag nép a program?
Lesz másik párt a parlamentben,ha nyernek?
Csipkemese és havi 1m nettó mindenkinek és abból lehet fizetni a tripla rezsit?
Minden jobbkezes balra szavazzon?
10% felett lesz a jobb fölénye.
Persze tévedni lehet
hekki
hekki 2025. 11. 23. 07:11
Előzmény: #5  Angelo
Nincs 3 millió szavazójuk 
Angelo 2025. 11. 23. 01:43
Előzmény: #2  Qwertzuio
Tény, hogy nem tökéletes a TISZA, de ennek ellenére áprilisban megbuktatják minden idők leghazugabb, legkorruptabb és legaljasabb kormányát.
krida
krida 2025. 11. 22. 22:32
Előzmény: #3  Qwertzuio
Én úgy értesültem megbízható, ballib (tehát független) forrásokból, hogy a Tisza jelenleg 110%-on áll.
Qwertzuio
Qwertzuio 2025. 11. 22. 07:48
Előzmény: #2  Qwertzuio
Minden tökéletes és nincs kritika.
Áprilisban mégis a jobboldal nyer.
Qwertzuio
Qwertzuio 2025. 11. 17. 12:40
Aki szerint nem tökéletes a Tisza, írhat 

Topik gazda

Qwertzuio
Qwertzuio
2 4 1