De nyilván sok meló és igazából nem érné meg ilyen szempontból, amiért elgondolkodtam rajta most inkább az az, hogy amolyan szórakozás képpen megnézni sikerül-e összerakni ilyesmit.
Szerintem a nagybankoknak, a FED-nek tuti van ilyesmije, szóval a hírekből elég hamar kiderülhetne, ahogy te is mondtad, annyira jól, hogy előre jelezzen meg azzal a módival amit mondtam nehéz lenne megcsinálni, mert ha csak hetente vagy naponta gyűjtene adatot az lassú lenne.
Nem valami AI agentben gondolkodtam, de mondjuk azokkal meg lehetne iratni és polírozni egy kis programot, abban jobban bíznék az determinisztikus :D
Szerintem a nagybankoknak, a FED-nek tuti van ilyesmije, szóval a hírekből elég hamar kiderülhetne, ahogy te is mondtad, annyira jól, hogy előre jelezzen meg azzal a módival amit mondtam nehéz lenne megcsinálni, mert ha csak hetente vagy naponta gyűjtene adatot az lassú lenne.
Nem valami AI agentben gondolkodtam, de mondjuk azokkal meg lehetne iratni és polírozni egy kis programot, abban jobban bíznék az determinisztikus :D
MacroLab – Trendek, minták, töréspontok
Lehet hozni híreket, elemzéseket, saját gondolatokat vagy kérdéseket – a cél a közös értelmezés, nem a versengés. Az etikus vita érték, a beszélgetőpartner nem ellenfél.
A topikban megjelenő vélemények nem minősülnek befektetési tanácsnak.