A Beatrix kuldte.Mondjuk nem ertem ki adogatja, lehet adot optizik....passz ...olyan sok nem jon le...20m-el meg 300 kozelébe lehet.Az idő eljön, csak nehéz a varakozás.
Árfolyamot tekintve biztos sok embernek lesz boldog a karácsony. Olyan ez mint mikor egy cégvezető év végén küld egy kör e-mailt, hogy köszöni az egész éves munkát és kellemes ünnepeket, majd ennyivel ki is fejezi háláját. 🙂
Ő meg a legszimpatikusabb.... https://www.facebook.com/share/p/1Jirmidk6H/ 🥇 Büszkék vagyunk rá, hogy a NEO Property Services 25. jubileumi évében Vágó László, vezérigazgatónk 10. alkalommal szerepel a Portfolio Ingatlan hazai ingatlanpiac 50 legbefolyásosabb szereplőjének listáján. 👉 A cikk itt olvasható:🔗https://lnkd.in/eFTAbYpK #portfolioingatlan #portfolioingatlantop50 #neops #NeoPropertyService
Z:253 Elég szarul fest a technikai kép. Nem írtam még neki, de egyre jobban érik egy terjedelmesebb levél. Valahogy nem tetszik ez az arrogancia amit a cég képvisel.
Remélem neki is elküldted! Mert továbbítja mindíg a vezetőségnek is. A fórumot azok nem olvassák. Máshonnan meg honnan tudnák mi a véleményünk a munkájukról, vagyis annak hiányáról!
Kedves Beatrix vagy a főnökei tudhatná, hogy a 2001. évi CXX. törvény 55. § * (1) * A szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója rendkívüli tájékoztatás keretében haladéktalanul, de legkésőbb egy munkanapon belül tájékoztatja a nyilvánosságot minden, az értékpapír értékét vagy hozamát, illetve a kibocsátó megítélését közvetlenül vagy közvetve érintő információról. . . Meglátásom szerint mind az ingatlan eladás, mind az ingatlan leértékelés eröteljesen befolyásolta az árfolyamot avagy az értékpapír értékét, ami böven megérhetne egy vizsgálatot.
Hát az eladás kozlesébol egyertelmu lett volna hogy shell keszul, jobb volt talalni az atsorolassal ami az uj jelentesforma miatt veszteséget okozott, az meg nyomja lefele a 360-ast.Holnap ha minden igaz az beesik 312 alá.Ott én varok valamit.Vago Ur utan meg nem tudom kit akarnak bemutatni Még 1 winges johet, de aztán vege lehet.
Ez igen! Ez a transzparencia egy tőzsdei cégnél? Lehet, csak szegény Beatrix ilyen becsületes és rajta csattan minden! Mi lett volna ebben a hiper-szuper titkos, hogy nem közlünk minimális infót se a befektetők felé?
Nagyon szépen köszönöm levelét és észrevételét, amit jelzünk a NEO Property Services Zrt. felé. Tekintettel arra a tényre, hogy az új Igazgatótanács nem adott felhatalmazást az ingatlan eladással kapcsolatos közzététel publikálására, így ez valóban a beszámolóban került csak nyilvánosságra. A továbbiakban is várjuk észrevételeit!
Szuper vagy Toka! Végre valaki más is, aki nem csak beszél! Sőt! Javasolhatnánk közgyűlésre, hogy a cég alkalmazottai a fizetésüket, tiszteletdíjukat AKKO részvényben kapják melynek darabszámát a legutolsó tőkeemelés/részvény + 20% + infláció áron szabnák meg, osztva a jelenlegi bérükkel! Lehet dolgoznának is!
(Akko) Neo- Invest(Wing)