Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Én nem azt akarom hogy ingyenes legyen, hanem hogy működjön....felfogják ezek egyáltalán mekkora kárt okoznak? Tavasszal fog működni???? Választások miatt olyan kilengések lesznek hogy ha azt kihagyom nem 20k fog boldoggá tenni
Mi lesz ingyenes? A reál, 10es könyv? Mert amúgy a SM önmagában ingyenes. :D Csak hogy tisztázzuk, hogy nekik mit jelent az, hogy ingyenes, mert itt már mindentis láttunk. Bár, akkor elvileg holnap kiderül... remélem nem csak egy emojit fognak frissíteni.
Ha ma nem lesz egy ertelmes frisites amibe ajanlati könyv köteslista keszletparositas es idökorlat beálitasi lehetőseg ez a minimum elvaras ennyi idő utan ha nem lesz vegeztem velük es mindent elviszek minden szamlat es soha többet otp
Kerjuk vissza a regit,megha fizetni is kell erte.Ekkora balfaszokat mint ezek.Addig nem lovom le a regi rendszert amig az uj szar es hasznalhatatlan.Szegyen.3 honapig nezzuk a semmit.Van am logika otp-nel.Addig nem vezetunk be egy uj rendszert amig az szar.Amugy meg egy uj rendszertol normalis esetben tobbet es jobbat varnank el.Kulonben minek lecserelni a jol mukodo regit egy szarabbra.Remelem Orban megtobb lovet vesz el ezektol a seniktol.Nyereseg fele mehet az allamkasszaba.
Én kedden beszéltem velük újra,3 hét után. Privátbanki ügyfélként sem sikerült idáig megtudnom (ígérik,de nem hívnak vissza),hogy mennyi a transzferálási díj amennyiben készpénz van a TBSZ számlákon. Azt már tudom,hogy 0.9% "termékenként" amennyiben be van fektetve,de mivel ez gecisok inkább visszaváltanám plusz nem is biztos,hogy OTP-s befalapokat fogadna az ERSTE -őket néztem ki én is. A lényeg,hogy semmi változásról/javulásról nincs információjuk továbbra se,nincs dátumuk se rá,tudnak róla,hogy szar és hogy rengeteg a reklamáció,de ők nem tudnak sajnos semmit se tenni,kicsik hozzá. A poén az,hogy eddig mindkét privátbankár akivel beszéltem NEM AZ OTP-nél tőzsdézik,van több számlájuk is máshol (Erste,revolut,IB,) Szemét egy banda aki ezt intézte. Azon már meg se lepődök,hogy mikor mondom,hogy másik bankhoz megyek nem is akarnak tartóztatni.
Akkor ha ma nem lesz köteslista ajanlati könyv db szammal es készletparositas ez min akkor engem biztos nem tudnak itt tartank! Nem varom meg a tavszt hogy akkor majd vagy lesz vagy nem ne hitegessenek
Ingyenes lesz?😅😅😅😅meg jo hogy nem kernek penzt ezert a szarert! Szerintem annyival hogy ingyenes lesz tavaszig Nem fogjak megallitani az elvandorlast :)az mar edes keves tavaszig nezzük ezt a szart?😅
Sziasztok! Most hívott vissza privatbankos kapcsolattartóm, hogy ma lesz valami frissítés, tavaszig várható a végleges verzió és addig ingyenes lesz, ezzel próbálják megállítani az elvándorlást.
A lényeg az adófizetés. A veszteséget szembe lehet állítani a nyereséggel és 3 évig lehet tologatni az SZJA bevallásban. A tőzsdei műveletekről itt olvashatsz ugyis sokan ajánlgatják itt az erste termékét. Itt tudod letölteni: https://www.erstemarket.hu/static/befrt/download/portfolio_alap_felhasznaloi_kezikonyv.pdf Én eladtam néhány régi otp részvényt (LOFO párosítás) vettem ugyanennyit még aznap 1 tranzakciós díjjal mert day trade ügylet volt. Így az ideim költségeim és nyereségem fedi egymást és nincs adó.
Az adóoptimalizálás miatt. Kiütöd a nyerődet bár bukó eladással stb. OTP viszont kurva gáz, én még szerencsére nem fizettem elő, de hogy még semmi nem történt, az több, mint szomorú.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni