Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toten
Toten péntek, 10:38
Előzmény: #1315  12345
Ezt le is írták?
Macus
Macus péntek, 10:32
Előzmény: #1315  12345
az azért durva lenne.... nem működik semmi kb de bevezetik..... negyedév kell hogy működőképessé tegyék.... akkor ki adta rá az áment és leginkább miért? simán hagyhatták volna a régit átmenetileg akkor aztán amikor le van tesztelve bevezetik......... vagy az történt hogy nem mérték fel az igényeket előtte és azt hitték jó ez így, sőt még a direktbrókerrel se hasopnlították össze mert tiszta sor aki ezt bevezette tőzsdét még nem látott.
Vicus2000 péntek, 10:18
Előzmény: #1317  Haresz1
fogjatok össze !
Haresz1 péntek, 10:15
Most komolyan, jövő negyed év? Autót sem lehet úgy eladni, hogy nem működik a fék, a kormány, vagy nem látom az utat mert ablak helyett funérlemezt tesznek be. Írásos panaszt, kártérítési igénnyel kell mindenről benyújtani és ott az fogyasztóvédelem is az MNB részéről.
Donqatto péntek, 10:07
Törölt hozzászólás
12345 péntek, 10:06
Előzmény: #1314  Yoakedvem
Nekem jövő év első negyedév mondták hogy akkorra jó lehet
Yoakedvem péntek, 09:50
Sztem december 8-án kell figyelni hogy milyen változások, frissítések lettek. 
Macus
Macus péntek, 09:43
van már info mikor lesz 5 vagy 10 es könyv? valaki dec 8 at írt, lehetséges lenne ? Valaki december végét írt.
fenytkerek csütörtök, 16:22
Előzmény: #1304  eszpe2
Kösz a tanácsot. Nekiálltam a feldolgozásnak. Van 1-2 levert részvényem, gondoltam eladom, vagy átkötöm.
Manimeker csütörtök, 15:40
Előzmény: #1310  Karpediem
remek... viszont most technikai probléma miatt be sem enged...
Karpediem csütörtök, 15:36
Előzmény: #1308  Manimeker
A korábbi verzióban mind a 4 féle benne volt. Most ebben egyelőre csak FIFO a készletpárosítási opció.
Manimeker csütörtök, 15:31
Előzmény: #1308  Manimeker
Készlet párosításnak hívják az ERSTE-nél.
Manimeker csütörtök, 15:25
Bocs, ha kiszúrja a szemem.
ERSTE-nél tudok olyat, hogy megmondom a részvényeimből melyik részét szeretném eladni, pl a legutóbb vettek vagy valami hasonló. 
OTP-nél is tudok ilyet? El szeretném adni a mínuszok részvényeimet, adóoptimalizálás miatt és az eladott pénzt, ha hozzáférek, pár nap múlva menne a TBSZ számlára és ott visszavenném...
bub csütörtök, 15:12

Ma is sikeresen működik az oldal jó lett a frissítés. KOnkrétan így délután 3 órakor azt mondja, hogy a 4IG-ben a napi forgalom eddig 75,3M, Már ezt sem tudja megjeleníteni, de a REAL-ért szedik a pénzt. 
Kiléptem beléptem, böngészőt váltottam, nem nálam van a hiba.
Bence csütörtök, 10:38
Előzmény: #1298  Solar976
Én most adtam megbízást, 0.35 a jutalék.
mcbull csütörtök, 10:35
Erste, értékpapírszámla elintézve! Végülis válalásokkal 2 évig ingyenes minden + 40 000 ft belépés új ügyfeleknek!
Köszönöm szépen a lehetőséget!
eszpe2 csütörtök, 08:53
Előzmény: #1301  fenytkerek
Látva a kialakult helyzetet, a helyedben én nem várnék az OTP-re. A visszaigazolásokból bedobálnám Excelbe a tranzakciókat és manuálisan összeraknám. Szerintem most a hibajavításoknak és alapfunkcióknak lehet prioritása, utána jönnek majd csak a mindenféle riportok (jövőre?).
vnorbi szerda, 21:31
Előzmény: #1302  keeper
Az akciós díj BÉT-re 0,35%, XETRA-ra 0,3%. Az akciót nem vonták vissza, így ha ettől többet számolnak fel, akkor panaszt kell benyújtani.
keeper szerda, 19:17
Előzmény: #1298  Solar976
Most akkor mennyi? Eddig (a nem kedvezményes) alanatúre 0.5% volt, még ezt emelték? Ettől csak a privátbankárban kereskedők volt valamennyivel olcsóbb, de az se sokkal.
fenytkerek szerda, 17:32
Helló, az adóoptimalizáló riportról tudtok valamit, mikor lesz készíthető?

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek