Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
az azért durva lenne.... nem működik semmi kb de bevezetik..... negyedév kell hogy működőképessé tegyék.... akkor ki adta rá az áment és leginkább miért? simán hagyhatták volna a régit átmenetileg akkor aztán amikor le van tesztelve bevezetik......... vagy az történt hogy nem mérték fel az igényeket előtte és azt hitték jó ez így, sőt még a direktbrókerrel se hasopnlították össze mert tiszta sor aki ezt bevezette tőzsdét még nem látott.
Most komolyan, jövő negyed év? Autót sem lehet úgy eladni, hogy nem működik a fék, a kormány, vagy nem látom az utat mert ablak helyett funérlemezt tesznek be. Írásos panaszt, kártérítési igénnyel kell mindenről benyújtani és ott az fogyasztóvédelem is az MNB részéről.
Bocs, ha kiszúrja a szemem. ERSTE-nél tudok olyat, hogy megmondom a részvényeimből melyik részét szeretném eladni, pl a legutóbb vettek vagy valami hasonló. OTP-nél is tudok ilyet? El szeretném adni a mínuszok részvényeimet, adóoptimalizálás miatt és az eladott pénzt, ha hozzáférek, pár nap múlva menne a TBSZ számlára és ott visszavenném...
Ma is sikeresen működik az oldal jó lett a frissítés. KOnkrétan így délután 3 órakor azt mondja, hogy a 4IG-ben a napi forgalom eddig 75,3M, Már ezt sem tudja megjeleníteni, de a REAL-ért szedik a pénzt. Kiléptem beléptem, böngészőt váltottam, nem nálam van a hiba.
Látva a kialakult helyzetet, a helyedben én nem várnék az OTP-re. A visszaigazolásokból bedobálnám Excelbe a tranzakciókat és manuálisan összeraknám. Szerintem most a hibajavításoknak és alapfunkcióknak lehet prioritása, utána jönnek majd csak a mindenféle riportok (jövőre?).
Most akkor mennyi? Eddig (a nem kedvezményes) alanatúre 0.5% volt, még ezt emelték? Ettől csak a privátbankárban kereskedők volt valamennyivel olcsóbb, de az se sokkal.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni