Az a titka hogy elfogadod hogy 2 évig lent lehet. Persze ha hiszel benne hogy van értékteremtés a cégben. Ha nem hiszel akkor ki kell szállni, mert ezzel a papírral nem érdemes spekizni. Nem túl likvid, a vezetőség nem kommunikál aktívan és nincsenek gyakran hírek. Azzel meg egyetértek hogy a közgyűlésen nem lesz meglepi.
Esésben az élen járt. Ma minden emelkedett szinte ,persze most nem volt az élen. Fura egy rv ez. Gondolom hétfőn megint csorgás bármi is lesz az eredmény. Ami biztos kell hozzá idegrendszer rendesen. Valahogy minden abba az irányba mutat ,hogy az osztalék az ami pozitívan hatna az árfolyamra. Minden más lényegtelen. Persze aki tud benne ülni éveket,annak talán jó lehet,de addig más meg elviharzik mellettünk. A blue chip-ek is szépet mentek ma. Keserves egy történet ez. Igazán azt sem értem mit akarnak itt néhányan a közgyűlésen. Kb arra lehet számítani mint amit a real topikban a levelekben leírtak. Semmi érdemi csak a bla-bla.
Ezt a NER részvény dolgot én abszolúte nem értem. Pl. Wáberer György létrehozta a cégeit, majd eladta Tiborcz István valamelyik vállalkozásának. Akkor most az NER cég? Más cégekben van részvénye NER- és személyeknek. Pl. MOL, OTP, Richter, 4IG, OPUS, stb. Akkor ezek NER cégek? Melyik tőzsdei cégről jelenthető ki teljes bizonyossággal, hogy nem NER? Szerintem minden cégben van olyan tulajdonos résztulajdonos, akit most NER - nek mondanak. Kivétel talán egy van, az Appeninn. Ebben nem tudok olyan tulajdonosról, akit én NER- nek mondanék.😁😅
Érdekes, hogy a 4IG árfolyama arra a hírre, hogy nem fizet osztalékot, valamint 18 hónapon belül akár 0-Ft/ részvény áron saját részvényt vásárol, jelentősen emelkedik. Szóval hogy mi mitől nem emelkedünk a vagyon gyarapodásra, rejtély.
Egyébként pedig nem értem, hogy akinek nincs Appeninn részvénye, mi több, útálja az Appeninn részvényt, annak valamennyi részvényesét, egyáltalán miért foglalkozik ezzel a részvénnyel? Foglalkozzon olyan dolgokkal, amikben pozitívan tud megnyilvánulni, az Ő mentális egészségének is jobb. Persze tudom a választ, venni akár a részvényből, lehetőleg minnél olcsóbban, hogy minél több haszna legyen. Persze ez nem a topik kedves olvasóira vonatkozik, hanem az ellenszenves reáln ak mondott, valójában sportos topikra.
Valamennyien tudjuk, hogy Jellinek Dániel nagyon jó gazdasági szakember. Szerintem jó lenne, ha valaki a köreiből felhívná a figyelmét, hogy itt az ideje követni a hozzá hasonlóan kiváló gazdasági szakember, Wáberer György példáját, és kiálni a mellett, hogy az Európai Únióban látjuk a jövőnket. Mondjuk ilyen kiállásnak vehető a lengyelországi terjedzkedésünk is. Hajrá Appeninn, Európában szép jövő vár!🤩
Tegnap részletesen átnéztem a jelentést. Az alapján a céggel minden rendben van.Komoly portfólió váltás fog történni ebben az évben, amely szint ugrást fog eredményezni a jövedelmezőségben. Ez a szint, ahol most van elképesztően alacsony , csak kp-böl 475 Ft van a cégben részvényenként. Ēn azt gondolom, hogy hamarosan aljat fog, és elindulhat egy építkezés az árfolyamban is, ezen segíthetne egy korrekt kommunikáció a cég részéről, de ezzel kapcsolatosan komoly kétségeim vannak.Talán 500 környékéről fordulhat.Ott már én is venni fogom.
Appeninn topik