Indexet követnek, nem az aktuális nyereség a lényeg, nekik van idejük...ezért volt nagy dolog, hogy bekerült oda a 4ig.! Ha a nyereségtermelés lenne a fő motiváció, akkor az appot vennék ész nélkül..!
Minden is hitelre van.Kormany fizet helyettuk mindent.Barati bank hitelez nekik.Jelenlegi arfolyamuk irrealis.Majd jon a kijozanodas ideje mikor leszankaznak 2500ft-ra kb..Amint megszunik a nagy forgalom elindul a szanko lefele.Aki ATH-n vesz bele az beszopja.Hirek jonnek mennek,de a profit termeles valahogy nem igazan megy nekik meg.Hogy kaphattak jo besorolast a hitelminositotol az szamomra rejtely.
Ja es az index koveto alapok arrol hiresek,hogy egy veszteseges cegbe vesznek bele.2024-ben minuszos volt a 4ig/,raadasul nagyjabol dupla aron forog jelenleg hanem tripla..Mivan akkor ha megveszik a maradek kozkezet es kiviszik a tozsderol a ceget.Mire az a sok dolog igazan profitot fog termelni meg legalabb 3-5 ev lehet.Akkor nem kell osztozkodni senkivel.Marad a Raba a tozsden.
Ideje lenne ha Györgyikének megeredne a nyelve már ha tisztában van vele hogy nem Zrt. jelenleg az általa vezetett cég.! A 4ig-t szerintem index-követő alapok veszik ahol a csordaszellem érvényesül, és igen addig veszik ameddig az elképzelt mennyiség nincsen a birtokukban...!
Jó-jó, de miért van az, hogyha az Appot gyűjtik ilyen olyan közepes büfik, itt sajnos nem az a karakán szokás dívik, hogy jól felverik az árat? Itt a hivatalos közkéz vagy 20 millió darab, de nálam hozzáértőbbek szerint inkább 5-8 millió darab. A (fújj) 4- ben meg a 16% 50 millió darab. Ott hirtelen kellett venni jól felverve az árat? Ide is kérünk ilyen kedves, jó vevőt. Tisztelnénk, szeretnénk!
4ig-et valami nagybüfi gyűjti, ameddig nincs meg a tervezett db szám, vagy százalékos arány. Addig veszi és kopp! A többit már leírtam.. :) Chartot direkt nem teszek fel, mert nem kell a feszko miatta. Stacstac szerintem sávosan száll ki. A tetőt elkapni, csak véletlen lehet. Lesz korrekció és lehet egy újabb emelkedés utána, csak honnan és meddig? Az az átkozott dupla csúcs majd megfogja, vagy engedi tovább? hmm Ja és mikor? :)
Gigantikus befektetésről írnak az axiom space kapcsán, de 100 millió $ az a 4ig-nél is csak 110 Ft/r befektetés. Tegyük fel hoz évi 11 forint profitot majd valamikor a távoli jövőben (jelenleg veszteséges az axiom nem volt még nyereséges éve, nem igazán talál befektetőt). Ennek ellenére a hír óta 2 nap alatt emelkedett ~500 forintot az árfolyam.... Ha minden hírt így áraznak, akkor bármilyen árfolyam elképzelhető. Amúgy hitelre/kibocsátásra nincs szüksége a befektetéshez. Van annyi cash a cégben. A sok kis mozaik profitmarzsának átlaga, hogyan vált majd a mínuszból egyszercsak brutális méretűre az számomra rejtély, pedig az árazás alapján ennek meg kellene történnie. A rheinemetall-é 7% környékén van. Az is kevés lenne. Remélem stacstac és speka társai megtalálják a csúcs környékét.
Ott a nagyok is jelen vannak,akik szerintem jóval több infóvall rendelkeznek, jobban látnak a jövőbe, de a TA-t nem tudják felül írni, az működni fog előbb vagy utóbb.
Appeninn topik