Te is unod már az állandó longot?
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?
Talán Marc Faber mondta, h shortolta 2001-ben a Nasdaqot mert baxott nagy buborék volt. Na, onnan még duplázott mielött beszakadt, úgyhogy csak óvatosan
"bitcoin árfolyamát korábban négyéves ciklikusság határozta meg, vagyis négyévente jött egy történelmi csúcs, majd egy 70-80 százalékos visszaesés. A mintázat értelmében pont most, 2026 első felében kell jönnie a következő nagy visszaesésnek, amelyet kriptotélnek hívnak. Ha lehet hinni annak, hogy még mindig folytatódik a 2010-es éveket meghatározó ciklikusság, akkor ezt majd hatalmas emelkedés követi. "
Én nem rossz indulatból shortolok valamit, de mikor már egyértelmű valamiről hogy egy baxott nagy buborékban van akkor hülyeség nem kihagyni. Ilyen pl az AMD, NVIDIA, Tesla, MSTF, az ezüst (pár hete), Palantir, BTC és a többi kriptó (ezt sajnos nem lehet már legálisan, elég sajnálatos)
HAla az égnek Egyre olcsóbban utazgatok, mellette erős forintom utazás közben is jó hozamot hoz nekem, mindenféle figyelés, mabagelés, stressz nélkül ✌️🙏
Az amerikai fizetőeszköz arra a hírre gyengül, hogy a kínai pénzügyi felügyeletek az elmúlt hetekben szóban arra utasították az ország legnagyobb bankjait, hogy fogják vissza amerikai államkötvény-vásárlásaikat. Azoknak az intézményeknek pedig, amelyek már most is jelentős kitettséggel rendelkeznek, a meglévő pozíciók csökkentését írták elő. USDHUF 318,32
Úgy néz ki nem megy a. megértése. 120.000 felettről leszánkózott 60ezres szintre, -50%. Minden más topikban ott a long, mi mennyi pluszban. De tényleg nem kell ehhez 8 osztálynál nagyobb iskolázottság, hogy valaki megértse. Aki nem érti, arról nem én tehetek. Törlésnél ne legyen kérdezgetés miért?!
Komolyan nem értem mit nem ertetek ezen a topikon. Vagy tényleg ennyire gyenge elméjűek vagytok? Short: csökkenő árfolyamokról beszélgetes, lehetőseg, trade. Ahol nem ATH, meg long, meg fidesz, meg a szép női labak a téma. Mit nem lehet ezen megérteni?
*Shortosok klubja*
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?