Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Ez az MLGO nagyon hektikus magyar piacon nevelkedtem néha infarktus szélén van az ember Vettem 4,4 Meg kis HOLO vettem 1,2950 Rigetti favoritom is 😔 de pár év múlva abból lehet laza gondtalan élet WIMI van pár hete jó mínuszban
Szerintem nem ezt az irányt szeretted volna, mint amerre épp mennek..:) Hogy én mekkora amatőr voltam, amikor nem állítottam be stoppot erre az ARQQ-ra, arra szavak sincsenek. Már mélyebben van, mint december óta bármikor. Verik az egész szektort, de hogy ezt a nyomorultat miért a legjobban, arra nem láttam hírt.
Köszi szépen! Hétfőn nézzük mi lesz MLGO RETO HOLO Ja és a WIMI is amit mondott phil76 amcsi cimbi Te mit gondolsz a LITM? már szethigitottam magam de csak esik és esik pedig a Trump ezeket felkarolja!
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.