Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Hülye NNE, napok óta nézegetem visszavétel céljából, erre püff, jön egy hír és kilő. Az a baj ezeknél a vackoknál, hogy nagyon nehéz megítélni mennyit jelenthet egy ilyen. Utololsó darabkáimat 25-ön adtam el nemrég.
Én most eltettem a mai nyerőt (játszós tőkére nézve 5 százalék kb., szóval azért semmiképpen nem panaszkodom), de lezártam mindent, túl sok időt és energiát vesz el egy megzakkant piac követése. Holnap folyt.köv. A szokásos forgatókönyvnek megfelelően a lezárt cuccok (RCAT, LAES, QBTS, VALE, LAC, ONDS) parabolaszerűen fognak emelkedni a nap hátralévő részében.
Én megpróbálkozok ma egy RXRX-el. Említve volt tegnap Trumpék által a Stargate-s meetingen hogy AI healthcareben is segíthet: "The three executives touted what they believed would be the ability of AI to address healthcare issues."I believe that as this technology progresses, we will see diseases get cured at an unprecedented rate" https://www.cbsnews.com/news/trump-announces-private-sector-ai-infrastructure-investment/ ; Illetve most ezt látom hypeolva fórumokon. Kiderül mire megy ma. Afterben 7.20%ot ugrott. Kicsit kisebbet mint a TEM. (Az 17.55%ot) Jó kérdés lehet melyik AIos lóra fogadunk ma.
pdyn ott van, ahol mult heten eladtam, valahogy sose tudok ertelmesen, olcsobban visszaszallni egy paraszt short utan. nekem egyelore budos az rcat es pdyn annak a hatan probal maszni. de lehet tevedek es teljesen fuggetlenul fog rallyzni 30-ig nelkulem. soun nem veszek, az egy rakas szar, semmifele nyereseg nem lesz benne sose, tularazott kamu, borzaszto rossz managementtel
Igazából most a régi kedvencek is mehetnek még egyet, afterben nagyot ugrottak az AI vonatkozású cuccok az 500 milliárdos pénzeső hírére (természetesen én már elkótyavetyéltem PDYN-t, és SOUN-t is bőven túl korán) a kvantumosok is esetleg belemászhatnak a Nagy Január Huang Szakadás résébe (én ARQQ-t vettem, mert lemaradó volt, de sokkal jobban jártam volna a likvid és felkapott RGTI tartásával). Korábbi tervem az volt, hogy megvárom az első poszt-trumpi kijózanodást, amikor lesz egy nagyobb realizálási hullám, de nehéz megállni FOMO fronton, amikor 30-40 százalékkal emelkednek olyasmik, amikkel az elmúlt hónapokban gyakran kereskedtem.
Én EONR-el teszteltem a megosztott elméleted! Köszi! Aprópénzzel ugyan de tényleg tökéletes volt vele megtalálni a belépési pontot. Amit én nem gondoltam (pedig lehetett volna sejteni a Trump beszéd után: irány a Mars!) hogy az űr részvények ekkorát mennek. (RKLB, LUNR, RDW) Ugyanúgy elkapta a hype Nancy Pelosi nyomán a TEM-et. Ma egész jó nap volt a yolo tradekre.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.