Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Kinek, hogy megy ez a Yolo trade-elés? Én osztottam szoroztam és sztem kb. szórakozásnak jó ahogy én csinálom. Viszonylag hamar igyekszem kiugrani a pozíciókból, mert ilyen papírokat tartani nem akarok már estére sem. Szóval kb. 1-2-3 órák alatt eladom őket, így viszont kb. a deal-ek fele minuszos, és nagyjából 0-ban vagyok, talán valami kis minimális játszós pénz méretre 1-2% közötti plusz maradt ha mindent egybe számolok. Tekintve, hogy itt extra magas a kockázat is, arra hajlok, hogy nem éri meg inkább játszom valami játékkal az is ennyire szórakoztat :D
mondtam neki, de neki ez túl boomer, ő telegramozik, meg discord, redditen mit tudom én még honnan kapja ő is az infokat, néha segítem, ilyen boomer dolgokkal :) amiket én megtanultam, persze én nem tartok ott mint ti vagy akikkel ő társalog. Na meg ő tanulja meg ezeket szépen saját bőrén. Igy év elején volt egy kis időm jobban átnéztem én is, ez már nekem sztráda, de jo olvasni. Valami érdekeset is látok. Sok nyerőt nektek, és tartsátok életben a forumot. Talán annyi megjegyzés egy szivartól, hogy inkább álljatok rá max kb 10 papírra, persze a plusz tippek is mehetnek, de legyen indoklás a magrészvényeknél, akár grafikonügyileg akár más fundamentálisan.
gyerek stopja kivágta az ONDS-t, mondtam neki számoljon a réssel amit 01.03-án hagyott ott, pedig szépen betöltötte, most buslakodik, hát igen erről ennyit. Szépen be lettek gyűjtve a stopok. Így járt. Azt mondja neki ez hardcore papír.
Kicsit beragadtam a kvantum dimenzióba (ARQQ), amíg ilyen risk on üzemmódban van a piac, szerintem hamar kiolvadok. Van újra PDYN és ONDS, ARBE-t bővítettem (4 alá lehozva az átlagomat), csak lesz benne még egy felpattanás miután az amerikaiak megebédeltek.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.