Köszi, akkor jól számoltam, tehát 600 Ft körüli cash/rv lesz a cégben hitellel együtt , amiből kb. 530 Ft-ot tudna most elkölteni beruházásra, de számoljunk csak 500 Ft-tal, 30 Ft kell másra. mindezt további hitel felvétele nélkül, ez azt jelenti, hogy saját erőből kb 24 milliárd forintot tudna azonnal befektetni. Persze tudom, hogy nem fogják lesöpörni a padlást és nem fognak minden pénzt befektetni de egy jó hitellel kiegészítve egy 30 milliárdos befektetés simán megengedhetne magának.:)
20 millió eur volt az év elején, 47 lett az év végére, ez kb 1 EUR/részvény. A 47-ből 13,5 a 2024-ben felvett hitel. A működés olyan évi 15-16-ot hoz/év. Ez alapján félévkor olyan 1,22 eur/rv, év végén pedig 1,4 eur/rv lehet a cash. De ugye ebben benne van a hitel, ami 0,3 eur /rv
Vicces, de gondolkoztunk rajta. Elvileg kapnak majd meghívást a Trend FM-től (ha nem mennek el, akkor kíváncsi leszek annak az indoklására), illetve ha fizetős pl a Concord elemzés és azért nincs az Appenninre, akkor arra lehet, hogy össze kéne kalapozni...
De emlékeim szerint Covid 2 -től is tartanak és az már pedig van, az valami veszélyes új variáns, ami nagyon gyorsan terjed. Valaki világosítson már fel, hogy most akkor a 2025 I. félév várható eredményével együtt tényleg jól számolok, azzal, hogy kb 600 Ft cash / rv van a cégben. Emlékezetem szerint 400 Ft volt év végén, ehhez hozzájön a 132 Ft 2024-es év eredménye, meg ehhez jön még hozzá a 2025 I félév, ami kb. 60-70 Ft lehet remélhetőleg. Abban nem vagyok biztos, hogy , hogy a 400 Ft-ban benne van-e a 2024-es év eredménye. Kitartást srácok, habár nekem is nehezen megy. Ha valaki az előző kérdésemmel felvilágosít, akkor megköszönöm.
Gyűjtést nem akarsz szervezni ?? Mert van egy kis fogorvosra meg kocsijavításra félretett pénzem ,de azok ráérnek ,nekem sokkal fontosabb ,hogy a cégnek legyen bőven tartaléka . Ők csak jobban tudják ,hogy mi jó nekem ,hisz ők tapasztalt ,okos és kiművelt emberek ,ez tisztán látszik mikor hatévente megszólalnak .
Pontosan. Emiatt a 2025-ös eredményt is tartalékba kell tenni, mert ha nincs vám, akkor Trump tutira megtámadja Grönlandot (mert nincs más dolga) és ez további bizonytalanságot fog szülni.
Úgy tűnik vége a vámparának. Akkor most azért fog esni, mert már csak drágán tudnak venni valami szart. Pánikkeltő idióták! A vezetők meg csak bábok, akik egy forintot sem mernek belevenni ebbe a részvénybe. Ha pár napn belül nem rukkolnak elő valamivel, akkor tényleg elkerülhetetlen lesz a halálkereszt.
Jaj ne már...görögben azért jól bevásárolt...akkor miért nem nyomta a covid x.0 dumát? Szerintem a tavaly március óta eladásra váró ingatlan portfólió (kb.10-12 milla€) miatt van kivárás ...az a min.4 mrd huf úgy néz ki nagyon hiányzik. https://www.vg.hu/cegvilag/2025/05/indotek-group-gorogorszag
Appeninn Holding Nyrt.