Szerintem fel kellene függeszteni a topikot, aki ebbe beleolvas inkább eladja .... Próbáljuk ki hogy ne írjon be senki egy napot meglátjuk mi történik.....
Törölt felhasználó2025. 05. 07. 08:31
Én szintén zenész vagyok. Hányinger az említettektől és tartás.(több 100 k).
A nő és kocsmatársa kifejezetten rosszindulatú, kárörvendő bagázs. Nem egyszer "bizonyítottak"! Erre játszanak, addig feszítik a húrt, míg ki nem tiltanak valakit. Én is ezért hanyagolom a topik olvasást, mindig itt lebzselnek, majd a kocsmába röhögik ki az ide beírtakat (beírókat). Mellesleg minden darab részvényem tartom.
Majd, ha lesz egy kis időd, kukkants rá a 2022-es Közvélemény-kutatásokra, akár wiki pédián - hátha le tudsz szűrni belőle valami hasznosat - pl mleyik intézetet érdemes kerülni, mert nagyon mellé lőttek.
Hát én úgy döntöttem egy időre száműzöm a topikok olvasását. Ma gép közelben voltam és eléggé megterhelő olvasgatni ezt a fekáliát amit itt nyomnak többen. Vannak itt jó néhányan akik elég sok időt itt töltenek , és csak a rosszindulat és kárörvendés olvasható az írásaikban. "Az alma-körte és ez a psziho" szakértő hölgy tényleg a legalja szarkeverő. De nem vagyunk egyformák,van akinek ez bejön az olvasgassa.Nekem nem jön be,és az a baj hogy nem lehet a hölgyet elkerülni,mert 0-24-ben itt van és mindent szakért. Úgyhogy én most egy darabig kiszállok innen. Minden részvényemet tartom,és egy sem eladó. Ha esetleg tovább esik (amit nem kívánok) akkor 620-tól vevő leszek. Kitartást minden BEFEKTETŐ-nek.
Jajj, ne! Tavaszig akarsz lebeszélni a részvényről, hogy akkor vegyél? Nem túl nagy munka ez? Talán nagyon sokat akarsz venni😅, hogy Neked még ez is megéri? Remélem vagyok olyan erős, hogy ne hadd rám! 😁
Ez a mai nap olyan volt, mintha marika,tonto kakukk egyik oldalon, toka és társai a másik oldalon és a középen álló apposokat köpködnék. De célozni úgy látszik egyik sem tudott, mintha egymást köpkötték volna le : Mol,akko minuszban, otp vaskos minuszban, app meg nullában. Sebaj, holnap is lesz nap, folytathatjátok a kakukkolást, nerezést, tiszázást, töméslátást, 500ravárást, vagy csak simán az oszti miatti nonstop sírást. Elvégre ez már a magyar siratófal...
Appeninn Holding Nyrt.