Jár az elismerésem azoknak akik kitartóak voltak az elmúlt 20 hónapban! Gratulálok nektek.Még 3 nap és felgördül a függöny. Gondolom már nagyon,nagyon sokan várjátok! Akik még nem vásároltak darabszámot azoknak kemény dió lesz majd 4. után. Valaki már rákeresett,hogy "Highyield" honnan származhat?:)
Valahogy úgy...:) Ha nem lesz oszti, akkor beruházás lesz, ami még többet termel jövőre és a második SZIT-es évnél, már nem hiszem, hogy ne lenne OSZTALÉK! Duplázódhat az árfolyam addigra! passz, a többit meglátjuk...
Lesz,vagy nem lesz,- még mindig jobb helyen van a pénzed egy része, mint a párnacihában. Ha nem osztalék, akkor jelentős árfolyam emelkedés a következő éves időtávon. Mivel hogy befektetésről van szó. De azért én is hajlok arra, hogy 100 közeli osztalék IS lesz.
Már Idén is. Ez megfelelő válasz számodra? A mértékéről nem tudok/unk nyilatkozni.(A tavalyi közgyűlésen ott volt valaki, aki írta, hogy a főnökasszony megígérte, hogy jövőre lesz osztalék.Remélhetőleg nem hazudott.)
Pontosan ez a lényeg. Nincs oszti, mert jó hozammal inkább újra befektetik. Ettől a vagyon nő, csak nincs belőle osztás. Az a kérdés, hogy a 0 és a 90 között hová állnak be.
látom amit akartam azt nem írtam oda. szóval még jó,hogy teljesült a bent lévő ajánlat a lényeg az lett volna,hogy vissza is jelzett a pro amikor még tök üres volt benne minden.
Appeninn Holding Nyrt.