sárvárit nem kell mindig(inkább ritkán) komolyan venni. pár hete még ő volt és azóta nem volt közzététel,hogy más lenne. azt hiszem csák nórisz sem írta,hogy nem vele egyeztette a találkát.
de ha nem ő lenne valakinek akkor is kéne reagálni.
A szerintem a második felét "továbbgörgetheti", de jóval kedvezőtlenebb feltételek mellett. (Több mint duplájára emelkedett az alapkamat.) Jövőre derülhet ki, addig sokkal fontosabb adatok látnak majd napvilágot.
Azt a hitelt nem fogják törleszteni, simán továbbgörgetik. Viszont van ott mellette néhány nagyon érdekes információmorzsa, remélem nem kerülte el a figyelmed.
A részvénykönyv alapjan az 5% alattiak között van 4 tulaj olyan 5,5 millió db-al, utána jönnek a kicsik, szerintem itt a fórumon is van kb 2 millió db.
Elméletben igen. Viszont a menedzsmentben nagyrészt exindotekesek ülnek, akiket J.D. szavazott be. A javaslat szerintem eleve az lesz amit J.D. javasol a menedzsmentjének. Kötve hiszem, hogy T.Cs akinek 1,7 milliárdot kell törlesztenie osztalékfizetéssel nagyjából azonos időben, kissújját eltartva leszavaszná az osztalékot. OTP dettó.
Erről egyszer már diskuráltunk itt. Mi vettük a fáradtságot és megnéztük a részvénykönyvet...amennyiben a két nagy tulajdonos nem egy irányba szavaz, akkor bizony nyitott a dolog és a kicsik dönthetik el.! Rajtunk sem fog múlni...!
egy esetben fordulhat a szél! OTP és 1 nagy tulaj leszavazza, akkor 1 nagy tulaj és a kisbüfik nyerők lehetnek.. csak nem tudni mennyi kell hozzá! hmm min 7-8%, max sok..:)
Appeninn Holding Nyrt.