Képben vagyok. 10 éven át volt BIF- em. Itt is lehet olyan képet alakítani, hogy nincs miből fizetni, mert kell a fejlesztésre, meg a csőben lévő vásárlásokra.
Ha képben vagy akkor tudhatod, hogy a bif-nél nem igazán volt miből fizetni...nem volt nehéz azt a döntést meghozni.! Az app számai "enyhén" szólva sem ezt sugallják..!
Mert mindenki óvatos , hisz az a biztos ami már elmúlt!! És egyáltalán nem tény hogy lesz osztalék, hiába szit. És ha úgy döntenek nem osztalékra hanem további beruházásra költik a pénzt, akkor sajnos sokan beragadunk! Ez így elég nagy lutri ,azért tart itt az árfolyam, nem pedig amennyit érne!! De remélem nem merik megtenni hogy nem fizetnek legalább 40-60 ft osztalékot, befogva így mindenki száját!! Lásd tavaly opi!!!
Április 4. a lényeges szerintem, nem a március 26. Eseménynaptár: Március 26. Éves rendes közgyűlés meghívójának közzététele Április 4. Éves rendes közgyűlés előterjesztéseinek és határozati javaslatainak közzététele
Lényeg a lényeg, hogy ezt 620 körül még az OPUS-nál is nagyobb ziccernek láttam. Ha csalódnunk kell, akkor majd ilyen hangulatot csinálunk a közgyűlésen: https://www.youtube.com/watch?v=E24UCtEkf28
Mondok másik példát, Opus tavaly májusban saját tőke/rv 540, eps 60 Ft és bejelentve, hogy a cég veszi az srv-t 540-ig. Árfolyam 380-on még hetekig. Az összes pénzemet beleraktam... Onnan jöttem ide 4 hónap és 520 után. Ilyen dolgok miatt lehet pénzt keresni a tőzsdén.
Appeninn Holding Nyrt.