Emlékszem rá, de akkor még csak ezüstláz volt, meg más volt a helyzet az állampapírok miatt is. És direkt mondtam a szavakat. Mivel ha kötözködni akar valaki, akkor ez sem kell hozzá neki. Érdekes, 1 év után is úgy gondolom, hogy mi, ezüstösök vagyunk az egyik leg érzelemmentesebb :-)) és nem poziból ítélő galeri. Biztosan ezért becsüljük meg azt, akiket kell- és akik nem mellékesen nagyon vigyáznak ránk az első napoktól fogva. Ez meg itt a BÉT mocsara, olyan mint a magyar focikupa a kemény maggal-magokkal, akik a koncon marakodnak vagy a micsodájukat méregetik.
Dehogynem. Csakis mkiattad ilyen népszerű az app a klubban. Látom itt járt ma Palika is az örök okos. Na ő is a klubba való. Szegény stacstac néha próbál konstruktív és valid felvetéseket tenni a klubban ,de igazából le se ...... Csodálom hogy a felügyelő úr csak most került lapátra:) De én úgy gondolom hogy egy klasszikust idézzek : "terv szerint haladunk"
csak figyelő vagyok itt! Holnap azt figyelem, hogy ki lesz a soros bohóca, a lejárató kampánynak. Holnap ne poénkodj lehetőleg! :) Igazából nem is értem, hogy miért ennyire népszerű az Appeninn a trolloknál. hmm
Jáj Valíz, ilyet ne mondjál, hogy befűzés, beetetés, mert erre harapnak egyesek.Egyébként én szóltam még tavaly nektek az App-ról, hogy az a Papa kedvence és felvetettem, hogy nekünk miért nincs. Én akkor vettem egy komoly adagot és azóta is veszem, már nagyon sok van.:)
Most már aztán korrekciózzon, mert be kell még vásárolnom. Farkasfu, én nagyon haragszom rád, hogy nem "fűztél" meg vásárlásra 700-on. Beze is itt kényszerül venni a fene vigye el. A mai holdállás miatti kiegészítés: :-))
Appeninn Holding Nyrt.