"Miniszterelnök Úr:Megtisztelő és felemelő volt XIV. Leó pápával négyszemközt tárgyalni ma" Megvolt hàt a gyònàs. A penitenciàt azòta is mormolhatja.... (biztos lehetett vagy ezer üdvözlègy). Remèljük a szentelt vìz nem forrt fel.
Valami jó verőlegény kellene oda! Egy-két füles után már szerintem a legtöbben énekelnének, de a makacsabbak szórabírására is vannak olyan módszerek amiktől még azt is bevallanák amit el sem követtek! Ez lenne a kulcsa a gyors ügymenetnek! Egy vagyon visszaszerzési kirendeltséget pedig a terror házába is telepíthetnének, úgyis nagyon zokonvették a bűnöző fideszesek, hogy bezárták! Máris látogathatnák újra, sőt ingyenesen próbálhatnák ki a kínzóeszközöket is!
Toka úr, mindig követem a club életét, de nem mindig szólok hozzá. Néha véleményt kell mondani más fórumokban is. Politika izgalmas. Lassan jönnek az első kihallgatásk, és vezetőszárak... hát ugye ki-ki érdemei szerint... vajon mit gondolnak ezek a gerinctelen földigiliszták, hogy megúszhatják a felelősségre vonást?! Remélem félnek már...
Igen olvastam R00 Úr.Micsoda grandiózus tervek voltak.....szinte az Óperzsa birodalom jut eszembe Kurosz után Dareios egészen az Indus völgyéig hatolt, letrehozva az addig ismert világ kegnagyobb birodalmát..
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi