Ki gondolta Toka Úr,hogy ekkorát megy az euró! Akik kinn dolgoznak...most rengeteget buknak! Szerencsére most pár ezer van a számlán! Forint sem áll jobban,mert a tőzsde elég rosszul sikerült mostanában!
Portfolio: Ma éjfélkor lejár a lemondásra adott határidő. Hétfő reggel 8 órakor az igazságügyi miniszter társaságában meglátogatom Sulyok Tamás köztársasági elnököt – írta Facebook-oldalán vasárnap Magyar Péter miniszterelnök.
Maradt még puskapor Toka Úr. Papirokat most nem szivesen veszek. Az a beleülős fajta vagyok, es ugy erzem most minden "drága". Eurobol lehet csak '27ben lesz valamicske bevetel. Persze lehet rosszul kalkulalok. Minden elofordulhat.
Szerintem most jol tette Schmidt Ur...hát én már magasabb arfolyamtol is vettem....ahogy esett ugy vettem...momdjuk az eurospinbe slovéniában bankartyaval fizetek mert az jobb még....de az euro szerintem most olcso.
Az ENSZ-egyezmény értelmében kizárólag a főtitkár, a főtitkárhelyettesek és a segédfőtitkárok élveznek teljes, a nagykövetekével egyenértékű diplomáciai mentességet.Ez gyakorlatilag minden jogi, így a büntetőeljárásokkal szemben is immunitást biztosít saját maguk, házastársuk, valamint kiskorú gyermekeik számára.☝
Megérkeztem, jo hangulatom van.A Clubban nem Makizajozunk...ezért Önt felfüggesztem Unforgiven Úr.Amikor visszatér, véleményét nyugodtan De Makizajozás nélkül megfogalmazhatja.Köszönöm megértését.Üdvözlettel:Toka Úr
Kedves Anita gondolom te az általános iskola első pár napjában tudtál olvasni és nem kellett megtanulnod. Nos ő még nem tudnak "olvasni", de vélhetően meg fognak tanulni. Egyébként nem tudom mi a bajod a Tisza párttal, hisz még szinte nem is kerültek hatalomra. Rosszat még nem tettek meglátásom szerint. Ha csak a forin erősödését nem tekintküj annak az export miatt. De hosszabb távon így a jegybanknak nagyobb tere lehet a rekord magas kamatok csökkentésére. Így a lakossági és vállalati hitelezés olcsóbb lehet ami a gazdaságnak jót fog tenni. Esetleg okozott már neked bármi féle kárt a tisza párt? Mert nekem még nem. Vagy pusztán csak azért utálod mert "Orbán Viktor azt mondta"?🙂
Elmegyek a piacra 8 korul, tippmixet feladom meg vmit bedobok, haverokkal ott talalkozunk, onnan irány a furdo, a delutáni horgaszathoz nincs nagy kedvem de majd tán megjon.
Nem is rá gondoltam...de csibészeltetik majd sz ugyeszeket...igen lattam, tényleg jó lett....ezt az epdufeert viszont jol elintézték....mai kozleményuk igen meglepett.
Én már nem hiszem, hogy pl. Tiborczon bilincs kattanhat Toka úr, ő már egy ideje USA-ban koktélozgat a feleségével. Ellenben (sajnos) jó cégeket néz ki magának, majd a Waberer's után nézzen Gránit bankra is, jó fundás (ma jelentett)
Kispapírok közül még a DH Groupot tudnám mindenképpen Toka úr figyelmébe ajánlani. De az alteo és a legtöbb nerpapír is mostmár érdekes ezeken a szinteken, most hogy mindet jól beverték...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi