Továbbra is a geopolitikai kockázatok, az inflációs félelmek és a költségvetési hiányok finanszírozása mozgatja a globális kötvényhozamokat. Május közepén a globális hosszú (10+ év) kötvényhozamok 2008 óta nem látott magasságban jártak, mivel például az amerikai 30 éves kötvényhozam megközelítette az 5.2%-os szintet. Innen aztán visszafordultak arra a hírre, hogy tűzszünet jöhet az iráni háborúban. A rövid hozamok ugyanakkor teljesen kiárazták, hogy az USA-ban kamatcsökkentés jöhet idén, míg az EKB-tól 2 emelést vár jelenleg a piac.
Azért lássuk be, komoly fantázia és művészi megvalósítás van ezen ügyletek mögött. Kifinomult, magas szintű, ha létezne a lopásművészetnek valami nemzetközi rangos díja, ezt az alkotást én jelölném rá.
Köszönöm Kszsah Úr.Pont oda indulok hamarosan.Tippmixem kb 1 oraja feladtam, este felrakom..bár sok esemény nincs...ettem egy gyroszt, most még van egy kis dolgom aztan jon csak a hörpintő.Önnek is szép napot.
Ki gondolta Toka Úr,hogy ekkorát megy az euró! Akik kinn dolgoznak...most rengeteget buknak! Szerencsére most pár ezer van a számlán! Forint sem áll jobban,mert a tőzsde elég rosszul sikerült mostanában!
Portfolio: Ma éjfélkor lejár a lemondásra adott határidő. Hétfő reggel 8 órakor az igazságügyi miniszter társaságában meglátogatom Sulyok Tamás köztársasági elnököt – írta Facebook-oldalán vasárnap Magyar Péter miniszterelnök.
Maradt még puskapor Toka Úr. Papirokat most nem szivesen veszek. Az a beleülős fajta vagyok, es ugy erzem most minden "drága". Eurobol lehet csak '27ben lesz valamicske bevetel. Persze lehet rosszul kalkulalok. Minden elofordulhat.
Szerintem most jol tette Schmidt Ur...hát én már magasabb arfolyamtol is vettem....ahogy esett ugy vettem...momdjuk az eurospinbe slovéniában bankartyaval fizetek mert az jobb még....de az euro szerintem most olcso.
Az ENSZ-egyezmény értelmében kizárólag a főtitkár, a főtitkárhelyettesek és a segédfőtitkárok élveznek teljes, a nagykövetekével egyenértékű diplomáciai mentességet.Ez gyakorlatilag minden jogi, így a büntetőeljárásokkal szemben is immunitást biztosít saját maguk, házastársuk, valamint kiskorú gyermekeik számára.☝
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi