Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Labanc
Labanc péntek, 10:34
Úgy néz ki Farkasfű nem akarja megfogadni azon jótanácsomat, hogy unokázzon többet...
Toka péntek, 09:27
Pénteken hidegfront alakítja az időjárást:A feltámadó ÉNY-i irányú szélben várhatóan már reggel megszűnnek a szórványos esők. A Duna környezetében erős széllökésekkel is számolni lehet, míg a nyugati határvidéken és északkeleten gyengébb maradhat a légmozgás.A hajnali párásság eloszlik. Szakadozott és zártabb felhőzettel borított területek és időszakok váltakozása mellett időszakos napsütés is előfordul.Jelentős eső nem érkezik. Elvétve lehet kevés csapadék, a nyugati határmegyékben futó zápor, míg keleten időszakos szemerkélés formájában.
Toka péntek, 06:16
A mai névnap: EllaLinda
Toka csütörtök, 22:47
Előzmény: #25314  Labanc
12 minuszt is kaptam ma, Labanc Ur ahogy nezem.Mennyi aktiv olvasó🙏...akik nem csak olvassák de reagálnak is....fiatalabb lennék, imfluenszer lennék....jol meglehet belole élni.
Labanc
Labanc csütörtök, 22:19
Előzmény: #25310  Toka
2 perc alatt kaptam legalább 6 mínuszt, jóemberünk nagyon magára vehette hogy megemlítettem.... és ilyenkor joggal felmerül a kérdés, hogy ki(k) is miatt tart most ott a fórum színvonala ahol... meg hogy ezt mi másnak lehet hívni, mintsem egy szektának?
Toka csütörtök, 22:13
Előzmény: #25312  hekki
Kevertem 1 adagot....iszogattam csak kozben elaludtam a Tv-n.Most elkortyolgatom még a maradékot.
hekki
hekki csütörtök, 21:07
Előzmény: #25309  Labanc
Kicsit önérzetes a vén farkas.
"Jövő héten február.
Lesz idén is osztalék várakozási ralli? Majd osztalék előterjesztés? Majd közgyűlés előtt 1 nappal ellenvélemény? Aztán közgyűlésen elutasítás?"
Ezért tiltott ki :)
Szar élete lehet humor nélkül 
Toka csütörtök, 20:51
Na ide utazunk....mellette szólt hogy Sarmellékrol indulunk s a kocsit a repteren lehet hagyni ingyemesen, ultra all inc csomag...Bogarszem(ezt én neveztem el igy) kozpontja kb 15 perc seta, Belek messzebb van..kb 14 km..de majd bemegyunk...ugy emlekszem 6 bár van, ez termeszetesen nálam is sokat nyomott a latban...strandbar is van s alkohol is kaphato meg etel is ott...ez szintén sokat jelentett.Annak is orultem hogy nem Side ujra...
https://www.itaka.hu/nyaralasok/torokorszag/belek/crystal-paraiso-verde-resort-and-spa,AYT4CPV/?redirected=true&gad_source=1&gad_campaignid=23368113087&gbraid=0AAAAAoyR9rPilSs-U-_RcmZMlR2rCI8Wl&gclid=EAIaIQobChMIs7ip5NvUkgMVtQuiAx07gStcEAAYASAAEgJ7xfD_BwE
Toka csütörtök, 20:45
Előzmény: #25309  Labanc
Kemény nap volt ma Labanc Ur, egesz nap futkostam...horpintőbe is csak 4 fele jutottam el.Látom a minuszkák dolgoznak.😇
Labanc
Labanc csütörtök, 18:45
Én is átfutottam a farkas nagyesszéjét, amelyben többször is megszólított. Mielőtt a hívei megint az ördögöt festenék a falra, szeretném még egyszer és utoljára elmondani, amit már neki is nem egyszer elmondtam: a rövidtávú chartjai kétségtelenül jók és használhatók, ezt senki nem vonta kétségbe.
Amit a munkájában egyrészt kritizáltam, az egyrészt az állandó célár megjelölés, amelyről többször kiderült, hogy nem vagy csak egészen más időtávon valósult meg, mellesleg a szakirodalom sem ismeri, így joggal felmerült a gyanú, hogy valójában milyen célokat szolgált. A másik pedig a chartokhoz rendelt kommunikáció, amelyről sok esetben még a vak is láthatta, hogy éppen miben volt érdekelt.
Ahelyett, hogy egyetlenegyszer is elismerte volna, hogy hibázott, állandóan visszatámadt, személyeskedett (vicces, hogy 3x annyi felfüggesztés mellett ő vádol engem ugyanezzel), vagy éppen megsértődött.
Egyetértek vele abban, hogy a fórum színvonala valóban rengeteget romlott. Manapság ha valaki trágárkodik, genny, patkány, szarkeverő, takony és ehhez hasonló kifejezéseket (vagy éppen jelszót a chartjaihoz) használ, azt nemhogy nem elítélik, hanem még elkezdik azokat betámadni, akikre irányult ez a személyeskedő hangvétel (majd felfüggesztés). Más létrehoz 6-10 kamuprofilt, és azt lesi, hogy én vagy Toka úr éppen hova kommentel, hogy azt pillanatok alatt szétmínuszolja... ebben leli örömét egész nap. Megint mások 2 hónap alatt akarnak meggazdagodni, és aki nem egyetértőleg beszél a részvényéről (még le sem beszéli!), máris lehordják őt mindennek is...
Mindezek után teljesen megértem, hogy a farkasnak mindebből elege lett, és vesz egy pihenőt. Őszintén kívánok neki minden jót, foglalkozzon sokat az unokáival, és egyszer nézzen ide vissza 2027 végén, hogy kiderüljön, waterloo ügyben melyikünknek is lesz igaza :)
Toka csütörtök, 17:57
Toka csütörtök, 17:28
Előzmény: #25306  Nacky
 repülőrajt 2.0?
Toka csütörtök, 14:09

Törökbe....este atkuldom hova megyunk....tenyleg nem rossz.....tetszik....jo aron is van.
https://youtu.be/J2yi90kjaWA?si=m_HENDWlh1x0Vt9X
Toka csütörtök, 12:41
Torokorszag maradt a célpont...ma befizetem...már csak a szallodan megy a női huzavona...
Toka csütörtök, 12:17
Toka csütörtök, 12:12
Aki megy nyaralni az szerintem kis eurot vegyen ma...

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek