Csézy lesz a Tisza Párt képviselőjelöltje a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye 7-es választókörzetében – jelentette be szombat reggel Magyar Péter a Facebook-oldalán. Ez volt az a körzet, ahol a Tisza eddig nem jelentett be jelöltet.Csézy a fideszes Tállai András ellen indul, aki hétszer nyert már választást ebben a választókerületben egyéni jelöltként. Tállai 1998 óta képviselő, korábban a NAV elnöke volt, jelenleg az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára.
Szombaton folytatódik a borult, szürke, párás idő szórványos szemerkélésekkel, szitálásokkal, szállingózásokkal. A nap folyamán bárhol, bármikor előfordulhat hószállingózás, vegyes halmazállapotú szemerkélés. Jelentős mennyiségű csapadék érkezése ugyan nem várható, de a tartós szitálás, szállingózás is síkossá teheti az utakat.Az É-i irányú légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad.
Az elmúlt fél évben én is mindig visszahúzni szerettem volna Veled együtt, de megtanultam az élet nagy leckéjét: ami nem megy , azt nem szabad erőltetni...
Igen megvan, bár mostanában nem vettem.Szegényt probáltam mindig visszahuzni de egyedul nem megy.Remélem megfordul es nem kell emlekreszvenyé nyilvanitanom.
Mindig van nálam Labanc Ur, nyakamban lóg most is, vannak nagy pecsétgyűrüim is, de nem hordom-regen divat volt...nemrég 1iket fel akartam huzni, feleroltettem azt alig birtam leszedni.A nejemnek vannak dolgai, sokat kapott tőlem is régen meg vett is.Amugy gondolkodtam rajt régebben, de vhogy elmaradt.
Aranyat nem tervez tartani magánál Toka úr? Nekem is van már egy ideje, ismert a régi zsidó közmondás: a megtakarítás harmadát ingatlanba, harmadát értékpapírban, a maradék harmadát pedig aranyban érdemes tartani...
Az ezüst ára 30 százalékot, az arany ára 10 százalékot zuhant pénteken, írja a CNBC Így estére az ezüst unciánkénti ára 80,55 dollárig, az arany unciánkénti ára 4760 dollár közelébe esett vissza.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi