Megy a hadihajó az óceánon, amikor a kapitány fényt lát a távolban A rádióhoz lép, majd a kapcsolat felvétele után utasítást ad: – Itt a USS Missouri, ö-nök felé haladunk, térjen ki jobbra 5 fokot! – Nem, ö-nök térjenek ki jobbra 15 fokot! – Ha jót akar, azonnal térjen ki, én a USS Missouri kapitánya vagyok! – Én meg a világítótorony őre!
Országos előrejelzés: szerda estig Egyre nagyobb területen szakadozik a felhőzet, majd a napközben képződő gomolyfelhők mellett általában több órára kisüt a nap. Néhol - főként északnyugaton - gyenge eső, zápor előfordulhat. A légmozgás nagyrészt mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul. Késő estére 5 és 12 fok közé hűl le a levegő.
Mai névnap - Október 15. A Teréz névnap Október 15-én van a hagyományos naptárakban.A név a Terézia név rövidülésével keletkezett .Napjaink egyik legismertebb Teréze, Teréz anya, vagyis Kalkuttai Szent Teréz, albán származású római katolikus apáca, aki megalapította a Szeretet Misszionáriusai szerzetesrendet. 1979-ben Nobel-békedíjat kapott. Az indiai Kolkata szegénynegyedeiben végzett áldozatos munkájával az egész emberiség elismerését kivívta, II. János Pál Pápa 2003.-ban boldoggá, majd 2016-ban Ferenc pápa szentté avatta A Teréz nevet Lisieux-i Szent Teréz iránti tiszteletből választotta.
Ezek olyan radarok amik 2 km re is érzékelnek ködös havas időben a hajózásban az ön vezető autókban és a humanoid robotokba lehetne beépíteni , és a nvidia partner cégé akiiiiiiit nem rostált ki tavasszal az nvidia
Még mindig jobb a politika mint ami múltkor volt, akkor rögtön Toka úr felfüggesztése után egy csomó utálója pár napos profilokkal megszállta a klubbot... végül helyette a modik intézkedtek... Akárhányszor elmegy itt mindig action van...
Pssszt,halkabban... ha túl sok konkrétumot mondasz el, megbuktok. Tudod,előbb választást kell nyerni,aztán mindent lehet. Aztán vigyázz a kémtollakkal, meg a 2000 titkosügynökkel...tudod,akik a vezéredet követik. Ha véletlenül nem tudod ezt elolvasni, az azért van, mert az aljas orbán lekapcsolta a netet pont ott,ahol a tiszások vannak.
Akkor , neki koszond meg ,ott ha már kerestél rajta.mert úgy illik. Én legalábbis javítanam ,ha már bőven kerestél rajta. 😉😀 Néha benézek, hetente egyszer csak emlékeztem rá.
jeeeeeeeezus ereje, ezt most kimásoltam , lementettem :)))))) --- 2026 ban előveszem, mert mikor eltakarodik ez a maffia - jó lesz a régi hívők orra alá dugni, akik majd már keresik az új lehetőségeket................ Igen tudom ez mind lesz ha eltakarodik a gazdid.. de várjál nem csak ez. Azt hallottam Tisza győzelemkor azonnal már az első héten átműtenek minden óvodást Magyarországon, sőt azonnal bejön az ukrán hadsereg és megerőszakolnak mindenkit. Az átműtött óvodásokat is. Utána bejönnek a muszlim bevándorlók és átmennek mindenkin újra. Magyar Péternek minden vasárnap szüzeket visznek, a Szőllő utcából természetesen, honnan máshonnan... Mennyire kell hülyének vagy hívőnek lenni, hogy ezt mind bekajáld. Még akkor is ha egykét pont meg külön üdvözülendő lenne. Pl. az átbaszás rezsicsökkentés eltörlése....
még egy telavivi cég van amit még ebben az évbe szerintem érdemes figyelni , ha ott jön egy hír szerintem 20 vagy 30 szoroz is az ARBE ez egy radaros cég
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi