Egyszerre nem, de másfél-két év vagy több alatt lehet benne egy dupla, de az nem rossz hozam. Kevés részvény van ami érdekes. 400-450 környéke lesz nagy küzdelem szerintem.
Elvezem ezt az Akkot foleg ha bejon mert akkor szerintem nagy respektet szerzek.Most 4 zsemle az ára...itt az unnepek alatt mikor beirtam sokat, ismertettem a Winget stb, nem irt senki...mondtam is a nejemnek, hogy már csak nekem van akkom meg a cégnek...ma delelott is ez volt a helyzet.Aztán delután mar megnyugodtam.
Itt sokan elvannak tévedve, Akko még 2022-es választás előtt is esett, pedig nem kifejezetten neres papír! Akkor mi lesz a NER papírokkal? Lehet én vagyok csak józan. Vagy ha Magyar Péter nyer? Egy furgon papírzsepit vehetnek az App, Opus, CIG stb. tulajok...
Neres papírok választás előtt lefognak menni, még az Akko is eshet! Hát az Opus, App, CIG és társai. Opust 400 alá várom, CIG-et 300 alá, Opus-t meg 400 alá. Ezt 2026 év elejére írom Január-Április.
Hat Kockavető Ur, az a baj hogy tul lett huzva itt 850 -900 kozt meg kellett volna állni, onnan már eletveszèly volt.Sajnos a mult tapasztalata is azt mutatta hogy nemigen szeret fizetni.Még kicsit fog lemenni szerintem mert a 0 osztinál lesz eladasi hullam ujra, meg a feljebb levok visszahuzo pénze elfogy.Jo lett volna egy 40 forintos oszti akkor nem lett volna ilyen gázos.Azonban ha a gazdasagi kornyezet nem lesz rosszabb hosszabb távon visszacsoszoghat.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi