Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
NDX et kihagytad. Komoly részvények éreznek el. Hál istennek bottal se piszkálnam meg..... Most nem védem amugy Trumpot,mert még Eni s mosolygok rajta. De ritka nagy monetáris gazdasagi szartengert kapott a nyakába. Én el se indutam volna a választáson a helyébe.... mert tuti a jelenlegi USA elnök viszi el a neoliberális MMT gazdasagpoitika 16eves amokfutasanak a következményeit......
Spx mínuszban - dxy pluszban , arany mínuszban - hm ezüst jelenleg pluszban .. ha vajon mikor történik meg hogy esetleg a jegybankok is ráharapnak , mert pedzegetik … akkor már szórakozni sem lehet még ennyire se benne a reptile embereknek..
Szép összeállitas! Következő hetekben olyan volatiitas lesz mindenben hogy. az osszes tradernek, kihullik a haja. Khadafi fian nem csodálkozom. Nagyon nepszeru volt. A nép vágyakozott Khadafi jó világa után, hadurak uralma és nyomor után. De hát mint az apja ő is aranyert akarta adni az olajat......,es ezen felviragoztatni Libiat. Ez van..
"Említettem mergesen többször is az ezüst margin brutális emelését.
Amikor a trédereknek zárniuk kell a veszteséges pozícióikat," A srác pont erről beszél 8:00-tól a videóban: (arany) https://youtu.be/pcG7KEURPA8 Az új FED taktika a régi: https://www.portfolio.hu/befektetes/20260204/a-39-ezer-milliard-dollaros-amerikai-rulett-warsh-terve-fejre-allithatja-a-vilagot-815428 Várható volt, úgy gondolják, hogy a bedőlés előtt sikerül megoldani a problémát.... Tippem szerint az elkövetkezendő hetekben a dollár, arany, ezüst és olaj körül fog forogni a világ (tőzsde) a katonai művelet alakulásától függően durva volatilitások lesznek. Hírek a világból: - Az ISIS Nigériában támad -> amerikai bevonulási alap. (ha már a puccs nem jött össze) (Az ország jelentős olajtartalékon ül.) - Líbiában a titkoszolgálatok megölték, Kadhafi fiát, akire előzetes felmérések szerint a szavazók 85-90%-a tette volna a voksát, emiatt a választást is többször elhalasztották, de így már biztos, hogy Líbia továbbra is káoszban fog maradni újabb 15 évre... (Véletlenül jelentős olajtartalékon ül az ország.) - Szíriában a török támogatású kormányerők és a kurd erők közötti fegyverszünet és rendezés életbe lépett, de véhetően ez rövid életű lesz. (Ez is az ország is jelentős olajtartalékon csücsül.) - A Hormuz-szorosban Irán amerikai kötödésű tankereket "zaklat" https://www.reuters.com/world/armed-boats-attempt-intercept-vessel-strait-hormuz-ukmto-says-2026-02-03/ - Az USA a tegnapi repölőgéphordozó elleni shahed támadásban sikeresen tesztelte élesben is az új drónelhárító rendszert, miközben a sajtó az amerikai légelhárítás kudarcaként állítja be az incidenst. A pénz nyelvén: he APKWS II’s laser guidance section costs between $15,000 and
$20,000, with the rest of the rocket only a few thousand more. By
comparison:
🤣🤣. Hát igen. De miért nem. Valaszatja az SLV helyett a PSLVT-t?? Ott legalább állandóan auditalt valós fizikai ezust tombok vannak fedezetként igazi good deliveri ezust tömbök.!!!
Az SLV egy trust, amely elvileg fizikai ezüstöt tárol raktárakban (várj itt hagy röhögjek picit 🤣🤣😂😂) főleg Londonban .London meg már eleve problemás zsivány tanya szerintem az SLV nem arra való, hogy te "birtokold az ezüstöt, hanem arra, hogy lekovesd az árfolyamát....Szerintem eletveszelyes. A globális ezüstpiacon a tipikus papírezüstnek neveznem. volumene sokszorosa a kitermelt fizikai ezüstnek durván 1:200 hoz. ???? ""rendszer"" crash , összeomlás esetén a papíralapú követelésed nem ér semmit, ha nincs mögötte elvihető rúd.És szerinted lesz????;).Ha rendszerszintű bajokat látsz , SLV t én nem választanám. Az SLV letetkezeloje a JP!!!!! (Gyikemberek:), JP a történelemben már sokszor fizetett súlyos bírsagokat a nemesfémpiacok ezüst és arany spoofing jellegű manipulaciojaert.,egy annak más jellegű dolgok is ,khmmmmm..,..amit nem kommentelnek...
En idáig pont a volatilitas anomáliát néztem. És nem tetszik. Nem abból hogy emelkedő trend lesz vagy eső . Hanem olyan mértékű és idegbeteg rangasok vannak pár órán belül hogy máskor békeidőben ilyen volatilitas is intervallum mozgási tartományt 1 hónap alatt se futott be . Konklúzió.Valahol valami el tört. De nem tudom mi . De valószínűleg nagy, befolyásos " dolog "lehet az USAban , ami crashelt.....
89 el a múltkor is elszórakoztunk . Az ezüst normalizálódott úgy néz ki . Dxy erősödik , USA hisztizős ezüst tartja magát kedvező kilátások eddig long irányban .
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)