Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez a csapkodás ami volt itt (is) az elmúlt 1 hónapban , nem tudom lehetséges-e még ekkora le-fel rángatás. Én arra fogadok (hold) hogy nyugi lesz , szép lassú emelkedéssel. Nem pontosak az értékek, de elég távoli az Erste TS https://invst.ly/1djw4s
Láthatod a képlet egyszerű. Olcsó olajárak , gyenge dollár , hazatelepülő cégek. .. Láthatod mi volt az előző Trump ciklusba .. Egyébként az is figyelemreméltó , hogy a BTC megroggyant .👀.Sp 500 rá új célár jött ki … Ezüstnek illene mostmár elmennie a TS certiért ..
"Az agyhártyagyulladás (meningitis), régies szóval agyláz, az agyhártyáknak vagy agyburkoknak, azaz a központi idegrendszert körülvevő hártyák gyulladásos megbetegedése" Vegulis, az is gyengit :D
Tudod mi az érdekes ? Ha évekre visszatekintünk akkor a sok majrét félretéve simán úgy alakult az árfolyam ahova vártuk ; sőt annál feljebb is .Én 100 USD-t belelátok 2 éves időtávon ..👀
Köszönöm. Ennek a lehiggadásnak több oka is van . Egyrészt végre megkaptam azt a pénzt amire 10 hónapot vártam , másrészt “ nyugodtabb” portfóliót állítottam össze . Ami gyakorlatilag azt jelenti , hogy régebben 80 százaléka volt a portfóliómnak certi , most meg pont fordítva 20 % csak . Plusz a munkák is csökkentek.. Valamint az ember fejlődik folyamatosan . Legalábbis törekszik . Ha ezzel a portfólió al akarsz tovább menni akkor elég veszélyes évnek nézel elébe a választások miatt.. Szóval tavasz végéig nagyjából ki is szállogatnék .
Meglátjuk, ez szimpla háromszög nem emelkedő általában trendirányban tör ki. De nem mindig. De még lehet belőle emelkedő , az előző az volt. Az emelkedés mértéke nem szokott egyforma lenni. Inkább a háromszög magasságával arányos.
pont ezen gondolkodom - legutóbb közel 15 évet hagytam ki
persze most adtam magamnak egy újabb évet (2026 év végéig) - de könnyen lehet, ha nem jól alakulnak a dolgok, akkor jövő év végétől tartok egy szünetet
most első körben azt csinálom, hogy olyan értékben kötöttem ingatlanokra szerződést, hogy az idei évi teljes nyereségemet ki kell vegyem jövő év végéig, hogy ki tudjam fizetni őket, részletekben, szerződés szerint - így tudom magamat "kényszeríteni" a nyereség kivételére - ismerem magamat, én csak a betonfalból értek, és nem szabad, hogy tankban üljek, mert akkor azon is átmegyek - szóval ilyen korlátokkal terelgetem magamat - viccesnek tűnik, de legalább részben ismerem a saját korlátaimat, és próbálom magam bizonyos keretek között tartani
Pali, Te nagyon lehiggadtál az elmúlt időszakban - nagyon tetszik a változás, amin keresztül mentél
Én végül 2 pakk ezüstöt vettem, otthagytam gépet elmentem dolgozni. Pihit tartottam ... persze hogy adtam el OTP legfelső certit 32540-en tegnap ... és hát persze hogy az ment még 200-at ... minden más toporgás. :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)