Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
csak tipp, a bevezeteskori arazasban nem vagyok tul jo :) abbol indultam ki, hogy KO ár az 500 körüli kéne legyen, ahhoz jön a hetfoi nyito. ami magasabb lesz :)
Egyébként mi lesz a kiütése az új certinek? 10.300? Valahol talán ezt olvastam. Na abból szerintem csak mutatóba veszek. Az a baj a Ricsivel, hogy még mindig benne van, hogy bármikor beboríthatják, ha úgy akarják. Aztán lehet az lesz mint az OTP-vel, hogy egyszer csak elindul és meg se áll 15K-ig…
Pénteken döbbenetes adatok jelentek meg USA- ban! A szolgáltatásra épülő gazdaságuk recesszióba zuhant. Zuhant az egész ingatlan szektoruk. Építő és értékesítő ágazat. Infláció emelkedik, fogyasztás beesik, úgy látszik az amerikai “ háziasszonyok” sem akarnak vásárolni! Úgy néz ki megérkezett Trump vám és egyéb döntéseinek hatása. De a feldolgozóipar nem csökkent!!! ( ez jó lesz a fémeknek, de még az kis idő) . A legnagyobb gazdaság elkezdett esni. Ezután nyilván dobnak mindent. Olaj a csökkenő keresleti kilátásra lényegében beszakadt. Ami érdekes, hogy ennek ellenére növekvő inflációra van kilátás. Egészségügy most mint menedék tartja magát sőt! Arany most mehet 3200- ig, hacsak a FED nem kezd kamatot emelni. De abban a pillanatban a jegybankot is meneszti Trump. A héten belengette szélnek ereszti a USA adóhatóságot, mert minek, úgyis a vámok lesznek az új adók :)
Törölt felhasználó2025. 02. 22. 04:01
Szombat és nem kereskedem. De sikerült megvennem a pénteki USA esést. Ezüst, urnu, Century Alu,CAD/JPY Az arany kimaradt de majd hétfő 0:30 - kor. . Kirobbanó formában az USA gyógyszergyártók! Reméljük ez kitart még egy ideig.
Trump fennhangon hírdeti a fosszilis energiahordozókat…
Törölt felhasználó2025. 02. 21. 17:37
Mondtam jó beszálló lett a MOL… Jelentésre esik majd mindenki megnyugszik új év jön várja az osztalékot . Nem kell kétségbe esni .. Be lehet még szállni
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)