Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Na gyerekek, bezárt a bolt! 29,415, 29,4-et kívántam titokban. :))) 1H RSI 37, az elmúlt időszakban amikor elérte a 35-öt, szinte kivétel nélkül elindult szépen felfelé. Nagyon remélem, hogy hétfő hajnalban nem rontják el ezt a "szép" zárót! :)
Minden cfd 22-kor zar penteken, kiveve amikor oraatallitas van, akkor egy darabig 21-kor. Ezusttel nem kereskedem, de ahogy latom a 30 dollaros ellenallassal kuzd eppen. Innen barmerre mehet.
Ezért jó az opcijó... Ekkora esés még simán menedzselhető. Továbbgörgettem a pozit egyelőre jövő péntekre. Lejjebb jöttem a piac után, így a jövő héten a fedezet most csak éves 40% körüli hozamot termel. Probléma csak akkor lesz, ha tovább szakad, akkor már nehéz lesz jól lekövetni...
Annyi biztos , hogy Trump lesz az egyik, és egy újabb érdekes kijelentést tett az elektromos autózásról. :) . Biden visszalépéséről nem jött velem egyenlőre semmi hír szembe.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)