Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
fiftififti 2024. 02. 22. 22:37
Előzmény: #476  Donqatto
Persze adogatják akiknek szintén elege lett ebből a posványból. Egy itt aktív fórumozó társunk is adott januárban , nem csak pár százezer darabot.
Ő jó érzékkel átment telekomba, azóta realizált szép hasznot.
Törölt felhasználó 2024. 02. 22. 22:36
Előzmény: #477  fiftififti
Majd meglàtjuk,szerintem hamarosan kiderül;)
Donqatto
Donqatto 2024. 02. 22. 22:34
Előzmény: #477  fiftififti
Idén, jövőre ez is stabilan lesz 100 forint :)
fiftififti 2024. 02. 22. 22:30
Előzmény: #475  Törölt felhasználó
Így van.
De ott mégis az ország királyának a strómanja a mindenható az összes magyar gazdasági, stratégiai cégnél 😃
Illet feljebb engedni ,nagyjából a helyére a papírt👍
Ami azért stabilan állja a helyét 400 környékén.
Donqatto
Donqatto 2024. 02. 22. 22:29
Előzmény: #473  fiftififti
Végén csak kiderül, hogy kik adogatják...nem az 1 forintos papírok repülnek...
Törölt felhasználó 2024. 02. 22. 22:23
Előzmény: #474  fiftififti
Opus is Ilyen szar volt egy ès mindenki temette !
fiftififti 2024. 02. 22. 22:03
Előzmény: #472  Törölt felhasználó
De bizony, még mindig ülök nutexben meg  másik öt papírban.
Hidd el nem őszinte a mosolyom nutexben sem, pedig minimális mínuszban vagyok csak.
De ott tisztában vagyok, hogy tripla vagy semmi.
De itt az ország harmadik  legnagyobb IT. cége ,milliárdos tendereket nyernek, az árfolyam mégis béka a segge alatt és totál érdektelenség ,ami megnyilvánul a napi forgalomban. (A tulolajok meg legnagyobb fehérgalléros neres bűnözők)
Na, ez nagyon nem tettszik👍
Persze innen lehet egy hónap múlva akár 70 ft is (210 soha), de inkább tippelek arra ,hogy egy év múlva is itt szarakodik 40 alatt 😟
fiftififti 2024. 02. 22. 21:46
Előzmény: #469  Törölt felhasználó
Már ne haragudj, de én már nem imádkozom tovább ezért a szarért.
A maradékot is kidobtam egy -két hete, mentem át másba.
Konkrétan opus újra, hátha az aukciós vásárlásnál nyerek 10-20%-ot.
Amúgy meg inkább költöm utazásra, hobbira, élményekre.
Egyre kevésbé foglalkoztat ez a mutyi, neres rabló bét.
Azért nagyon szorítok az itt maradóknak ,már azért is mert még jó néhány ismerősöm várja a kiolvadást👍
Törölt felhasználó 2024. 02. 22. 21:43
Előzmény: #471  fiftififti
Mert a nutexben te nem ülsz benne :(  
fiftififti 2024. 02. 22. 21:34
Előzmény: #468  MANOPI
Jajj basszus!
Most jut eszembe, ugyanolyan elvakult vagy mint az az illető set- ben
(Sóbandi, vagy kicsoda)
Az is végletekig kitartott sok-sok millió darab részvénnyel, aztán állítólag mindene oda veszett!
Total ilyen megszállott volt mint te.
Nem hiszem el hogy nem félsz egy cseppet sem!?
Mégis mi a francba reménykedsz hosszú évek óta ilyen milliós darabszámokkal ebben a szarban!? Állításod szerint nem vagy nagy veszteségben ,miért nem adtad már el legalább felét, anno jóval magasabb árfolyamon és haszonnal!?? Szinte akármi másban bőven nyereséged lett volna, mint ebben ülve!?
Vagy kibaszott bennfentes vagy és tudod a jövőt, vagy pedig totál szemellenzős lúzer , aki végtelenségig várja a csodát ebben a szarban!? Mosolyogva, sétálva 😲
Törölt felhasználó 2024. 02. 22. 21:09
Előzmény: #469  Törölt felhasználó
mindezt akkor amikor napi csúcs döntések vannak a tőzsdéken, több mint elkeseritő....
Törölt felhasználó 2024. 02. 22. 21:07
Előzmény: #468  MANOPI
Ami aggasztó szerintem h ennek semmi jele 5.éve......(Egyszer  úgy is nagy pénzt akar a NER kiszedni a 380 millió darab által.) 
aminek jele van az az h mióta delta esett 150 pontot, ami brutális....barnástól, berkistől, kadosástól....és csak adják és adják v csak úgy csinálnak 5. éve....az árfolyam a lényeg, az meg 36, de legyen igazad, viszont ez egy szemét bűnbanda amúgy az 5 év alapján, ma is ment az ima részemről h kapják vissza áttételesen ezt az 5 évet...
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 22. 16:31
Előzmény: #466  MANOPI
   Stróman g....i  ferike.       szOPCIÓÓÓ   (  50 millió darabos )   :-) !   Nevét adja a hányáshoz.  Igaz, 5 év alatt többen is megtették.       Basszák meg,  továbbra is veszem.   Minimum 1 millió darabot 210  forint felett fogok csak eladni.        Egyszer  úgy is nagy pénzt akar a NER kiszedni a 380 millió darab által.                                            Ennyi.   
Törölt felhasználó 2024. 02. 21. 11:25
Előzmény: #466  MANOPI
hát igen, meddig még, berki hova, mire ennyi részvény nálad,?plusz dóczi? ezek kapcsán kéne végre valami valósat látnunk, minden más a kereskedés stb mese habbal, sajnos az árfolyam nem az, épp ezért részemről ma is ment az ima, lásd lejjebb, aki csatlakozni akar....
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 21. 11:08
Előzmény: #464  MANOPI
  Jó lenne tudni,hogy stróman ferike és Dóczi  egyazon csapatot képviseli-e .     Valamiért az az érzésem,hogy  ha eljön az ideje akkor még visszatérnek az elején "beharangozott nagy "  nevek.                    A forgalomból ítélve én várnék belátható időn belül  valami tájékoztatást a DELTA körüli  eseményekről.             Nosza fiuk,  NE SZÉGYENKEZZETEK az árfolyam miatt.  Pénzetek van, évek óta figyeltek,  mi tart még ilyen sokáig ?     Nincs engedély a gazditól ?   Ja  kérem, ilyen az amikor valaki (k) valakinek a kutyája .  :-)  :-)         SZVSZ !!!!!!! 
Törölt felhasználó 2024. 02. 20. 14:37
Előzmény: #464  MANOPI
teljesen egyetértek, botrány a 36 öt év után , meg bármikor is, de ezt már sokszor kitárgyaltuk, 
hányada is a 36 a 210-nek? A 40 lenne ötöde, de ez 36, igy inkább hatoda, szavak nincsnek, részemről ma is ment az ima h kapják valahogy ezt vissza, azok akiknek ebben részük van és volt bármikor is....csatlakozzatok....lásd lentebb...
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 20. 11:53
Előzmény: #460  MANOPI
  https://trendfm.hu/cimlap/most-megleshetok-a-kulisszatitkok-az-ipari-digitalizacio-vilagaban-20906                A  DELTA  büszkesége !   Ipar 4. 0 .   Nosza.       Támogatások.   30 helyszín ,  50 program.    DELTA megint bemutathatja,hogy micsoda profi cég.        Igaz,tudjuk,míg nem engedik a részvény emelkedést addig  nem indulhat.  És ha az ÉRDEKLŐDŐK  megkérdezik,hogy olyan munkát tudnak-e  produkálni mint a BÉT-en akkor mi lesz a válaszuk ?     HAZUDTAK bevezetésnél 210 forintot, most 36 forint.   MIT VÁLASZOLNAK HA MEGKÉRDEZIK ŐKET ?    Ők is Brűsszeleznek és Sorosoznak ?????   :-) :-) :-)    Jó olvasást és kérdezgetést.  Várjuk először a 80 forintot.  
fiftififti 2024. 02. 18. 11:39
De most komolyan!?
Ki a fene akar még itt 40, de akár 50 ft-on is akár még évekig dekkolni ??
Ez idő alatt szinte minden másban lehet kis aprópénzt keresni!!
És ha a úgynevezett "tulajdonosnak" ez így megfelel  akár évekig, akkor miért legyünk beragadva ebbe a szarba!
Persze van esély minimális emelkedésre ha úri kényében- kedvében van a "tulajdonos" esetleg felrántják 60-70-ig ,de 210 ez sosem lesz meglátásom szerint 😟
Törölt felhasználó 2024. 02. 17. 22:42
Nagyon rossz ennyire vakon és kiszolgaltatottnak lenni 5.éve.... 
Törölt felhasználó 2024. 02. 17. 21:58
Szerintem itt az àrfolyam az utólsokat rugja! 

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek