Ápenint nem chartozom, mert "mindig a csúcson kell abbahagyni", de 830-nál mondtam 850-es nyakvonalat, 650 alj után kb760-ig ment és már duplaaljat üvöltöttek pár napja, mire? 760 nyakvonalat meg sem közelítette, ma lekonyult, már a 760 elérése is kétséges több hetes távon. Azt amit én láttam outsider beugróként pár perc alatt nem veszik észre, annak az inverzét meg feltételezik még nyakvonal alatt. A nyáj halad a végzete felé, stockholm szindróma folytatódik. Következő kiteregetés az elliot handabanda lesz, lisztes, adorjánka, cimbali és a nagymester.
Üdvözletem Tisztelt Szakértő Urak s Marika! Csak óvatosan kérdezem lehetségesnek tartjátok -e h az OTP ben pici "bennfentes jellegű" -v mondjuk jól informáltabb körök kereskedése IS zajlik melynek hajtóereje: EU-s szankciók tol való félelem mert a Kazah Üzbég leányok esetleg Orosz pikk-pukk hmmmm.? (Természetesen a cece és iráni para mellett Orbánisztikus devizehiteles baromkodást most nem tudom.) Lehetségesség szerintetek? Üdvözlettel: Zoli
UnitedHealth-t szitakötő dojira vettem, míg az ápeninesek hullócsillagnál ragadtak bele, 650-et bemondtam a duplacsúcsra, meg az ma200 699 volt akkor "fölötte nem vennék", tacsi itt ki kellt magából, mint a gólyatojás, ez csak órás chartot nézve jött ki OTP-ben, már vagy 1/2 éve csak azon követem, majd ránézek napos és hetesen is záró után.
Csak beleszólok, megismétlem önmagam, akinek lentről van, van 1 brutális árfolyamnövekedése és ha 12-ről van akkor 8% osztalékhozama, ami nőni fog. Itt az keresett garantáltan a legtöbbet, aki birka módon tartotta, az ugribugrik 1/3-át sem, ezt jól látta egybankár nick a gagyiban, az okostojások eladásaik után egyre kevesebb részvényt tudtak visszavenni, erre én is felhívtam a figyelmet. Volt az az általam emlegetett vargamisi féle VIP beszálló, kisbüfikben beírtam 8 számjegyért vettem, 1 faxnyak smájlízva csodálkozott, a másik nem nekem címezve napszúrást emlegetett, ez 1 dolog, de hogy később a 14,000 körül eladással dicsekedtek amin nem csodálkoztam, tolvajpapírozótól nem lehet többet várni, na ezért kell megválogatni kinek a szavára adsz, engem sem a gúnyolódás, sem az emelkedő hullám felénél eladás nem befolyásolt, mint ahogy most sem fog senki, amit belelátok arról nem olvastam szövegben, chartot meg nem nyitok, csak olyat ami szórakoztató, mint lisztes Őrmi ékje😁, még nincs OTP-m, de lesz. A tükör az az, aljról 20,000 amit lehetett fogni, ebbe kellene tudni belenézni a pár 1000-seknek!
OTP Szakmai topic