Mert te nem telepítettél fel mindenféle szart a telefonodra. Amúgy kiírja, valami fost érzékel a telefonon, ami nem biztonságos. Más kérdés, hogy kiírhatná, hogy mivel van problémája, ha már érzékeli ,hogy fent van. Ennyire lehetnének segítőkészek.
De, ha lehet leírom pontosan BMÁP2030N: +1,25% prémium (az utolsó 2 évben +2,25%) Névérték: 6,2 millió BMÁP2030N1: +1% prémium (az utolsó 2 évben +2%) Névérték: 1 millió
persze, hogy csak névértéken nem alatta érdemes elgondolkodni a 2026/I cseréjén! ha már azt látja, hogy a vételi árfolyam 100%, eddig úgy tudom itteni beszámolókból, az volt, hogy a kincstár 2 munkanappal korábban már lehetővé tette a 100%-os árfolyamot * tehát akinek van 2026/I-je és cseréli más állampapírra (lakossági, intézményi), annak fél napon belül valószínűleg megnyílik erre a lehetősége, a kincstár 2 munkanappal korábbi szabályozása okán, és ha azt látja, hogy a vételi árfolyam 100% * esetleg segítene másoknak, ha leírná, mire, miért
akinek van 2026/I-je és cseréli más állampapírra (lakossági, intézményi), annak fél napon belül valószínűleg megnyílik erre a lehetősége (a kincstár 2 munkanappal korábbi szabályozása okán) esetleg segítene másoknak, ha leírná, mire, miért
Sziasztok. A Mobil kincstár futtatás előtt ellenőrzi a mobilkészülékedet. Nekem is ez volt, és kikapcsoltam a 3.féltől származó billentyűzet szoftveremet (könnyűmagyar), visszaállítottam a gyárira, és láss csodát... A Mobilkincstár elindult. Amit viszont mosolygok, hogy szegény Anydesk-et eléggé meghurcolja a Kincstár... és a Rendörség is. Pedig pld. a LogMein vagy a Teamviewer is hasonló távsegítség program mint az Any.. de arról nem az Anydesk csapata tehet, hogy a csalók most ezt a programot próbálják ráerőszakolni a mobil-készülékeinkre és Pc-inkre. Még rágalmazás, hitelrontás, becsület és jó hírnév megsértésével is be lehetne perelni a Kincstárat. (Nem Anydesk support vagyok :D ) Szóval a kincstár elindul!!
Köszi. Mondjuk eddig jó volt, és nem volt update azóta. Furcsa. lehet nem az app hibája, hanem induláskor elvégez egy ellenőrzést a kincstárnáll és ott omlik össze valamiért. A Google Play kommentekben is ezt a lenti gondot írják páran. Szóval lesz valami talán.
Magyar Állampapír tulajok