Végül nem vártam, ilyen döntést hoztam a kamatokról: BMÁP 45% (mégsem lett 50%) MÁP+ 23%FIXMÁP 32% MÁP+ lehet kell erre-arra, és ott csak -0,5% a bukta. ha meg mégse kell, 5 évig nem rossz a kamat ( amúgy 1évre ez a legjobb most) ha már ennyire erre spekuláltam. FIXMÁP + BMÁP 2029N majdnem egy időben fizet, 3 havonta. FIX az FIX, BMÁP meg változó kamatozású. +30/I-ből ~1%-ot visszaváltottam, az is ment FIXMÁPba. "Lerekítettem az értékeket." 30/I egyelőre tartva. 99%-a. Kivárás.
Arról ne feledkezz meg, hogy most 7-7,5% néz ki a BMÁP-nak (fél évre előre kb.), míg a FIXMÁPnak stabilan "csak" 6,5% Ha már kitermel +1%-ot 1 év alatt a FIXMÁPhoz képest, akkor ha ennyivel kevesebbet ad utána (5,5%-ot), akkor is egálban vannak lesznek. 2025 7,5% 2026 5,5% 2027-ben meg pörög a +2,5%. Tehát akkor már ott tartunk, hogy jön a +2,5% prémium a BMÁP 2029N-re. Senki nem mondta hogy jó, vagy jobb lesz. "Speka". Aki kamatcsökkentést vár idő előtt, meg rózsaszín párducokat, az vesz 2035A-t, aztán vagy kaszál rajta, vagy siránkozik, hogy beszopta.
Az OTP saját automatáiból történő készpénzfelvétel díja 159 forint plusz 1,49 százalékról januártól 159 forint plusz 1,79 százalékra emelkedik. A más bankok automatáiból történő készpénzfelvétel még drágább lesz: 1 581 forint plusz 0,6 százalék helyett 1 581 forint plusz 0,9 százalékot kell majd fizetni.2024. nov. 4.
Kifejtenéd kérlek, hogy ez a BMÁP 2029/N miért is jó? Értem, hogy az utolsó időszakban + 2,5 % -ot ad, de ezt azt jelentené, hogy a DKJ átlaga nem lesz kevesebb 4 %-nál, hogy egálban legyen a fixmáppal. Jól gondolom?
figyeled csak úgy hullik az aranyeső fenn az égből. Akik rátok hallgattak azok most csak lesnek. Korábban visszaváltották a PMAP-okat mert úgy is elveszik és vették a 410es EURt. Majd ne felejtsetek valami elnézést kérni ezektől.
Almalével ünnepelsz? :) Nekem is megjött a 2030/I kamata, megy a teljes összeg 2029/N-be. Pénteken a 2029/I kamata érkezik, azon még agyalok, mibe megy. A tőke egyelőre maradni fog.
Amit terveztem ma zárás után, azt végre is hajtottam a kincstárban. Most használtam előszőr a csere funkciót, tetszett, egyszerű, informatív. Holnap folyt köv a következő kamattal.
Jelen! Megérkezett a TELJES összeg. Még jó,h nem tipliztem 1-2 hónappal korábban. örülük, mint állat.! (csak nehogy éjszaka jöjjön valami...?D max a mikulás, meg a krampusz...) ja nem, a hétvégi + 3 nap kamat jön.. hamarosan! Megyek is a Rio'Doro almaléért. Cukrot már ne keressetek, felvásároltam.
Tegnap kifejezetten megerositettek a kovetkezoket: mindig vissza lehet konnyen valtani a lakossagi papirokat, nem lesz modositas a visszavasarlasban, illetve nem terveznek magasabb kamatot, mert intezmenyivel potoljak ha a lakossagnak nem kell.
SMS, - t is meg kaptam a MÁK tól a kamat jóváírásról és még mindig csak 17:00 óra, ahhoz képest, hogy mennyi kamatot fizetnek a napokban szerintem minden flottul működik, 👍
Magyar Állampapír tulajok