Szintén megjött a kamat szabad pénzszámlára, es eladható a PMAP is. Sok vita volt itt az állampapír ellenesektől, hogy ellopják, így jártunk, meglátjuk, meg vissta sem fogjuk tudni váltani, meg megemelik a kamatot. Hát nem úgy lett. Aki eladra ezek miatt, így járt
Láthatólag nem tudsz elszakadni attól a közösségtől,akik csak akkor dolgoznak ha van állami megrendelés. Azontúl nem létezik semmi. A piacról, Mari néniből megélni sz@r,sok apró probléma csak,akikből lehetetlende legalábbis qrva nehéz az afrikai,de még a hazai vadászatokra valót is összeszedni. Ismerem ezt a típust.
Én most néztem a 26/J kamata megjött, a 30/I még sehol,. Minden rendben lesz, de ezt íram tegnap, ezen javíthatna a kincstár, mondjuk elszámolás alatt lévő kamat
Furcsa ez a MÁK. A kamatot levonta, de sehol nem látom. A PMÁP-ra már az új kamatot látom (5,2%-os értékkel Ft-ban) Pénzszámla: 0Ft 16:14 Türelmes vagyok:D
"A cégek nagy része most annyit működik amivel ki tudja fizetni a jó embereit és a rezsit akkora forgalmat generál amivel tartani tudja a bank felé a hiteleit a plusz forrásokat kamatoztatják" Ez valami szittya, állami megrendelésekből ingyenélő cég lehet.
2028P 2029N 2028P az utolsó évében +1,5%-on pörög, míg ezen időszak alatt a 2029N már "majdnem", +2,5%-on. Pont annyit hoz, amennyivel meg tudod ott állítani, ahol a 2028P megáll magától. Ha meg a "jó" scenario lép életbe, életképes marad a BMÁP, akkor a +2,5% prémium mosolyog. 2027-július 2029-július
Magyar Állampapír tulajok