Jó lesz ez... jön a standard, jön a concorde kovetes, jo az eps, van benne forgalom is, ahhoz kepest hogy x tend... az eu-s penzeket is majd meg tudja celozni, a korfogasos gazdasag biztos slager lesz a kovetkezo evekben...
Pedig lenne miért. Az SRV semmit nem fog hozzátenni az árfolyamemelkedéshez a limit miatt. Ez olyan bedobjuk hátha rámennek a kisbefektetők típusú dolog. Inkább nem kellett volna akkor. És most ez a MOHUs ügy.. Sajnos ez a cég mégsem tudja átlépni a határait, többet láttam benne mint kellett volna.
A riportokban mindig nagyon óvatosan fogalmaz a vezetés a MOHU val kapcsolatban. Ismerve a MOL-t nemhogy segítség inkább teher az alvállalkozók számàra. Ha eltűnne sokkal jobb lenne a régió kordinátoroknal.
6 regio kordinator van A vertikal ugy tudom 5!regioban van jelen... De mint alvallalkozo... ha a mohu kozvetlenul szerzodik es kiesnenek a regi kordinatorok... az a vertikalt nem erinti... mit gondoltok?
En is ezt gondolom... ha nem jön valami negatív hír akkor szép lassan araszolunk majd fel... ha jön valami pozitiv bejelentes ugrunk... Es persze felfele lesznek kiszàllók mindig, de ha az irány felfele van akkor talán lesznek új beszállók is...
Ott van az SRV visszavásárlásról szóló közleményben, hogy max 187.500 e Ft ot szánnak az SRV-re. Ök jóval magasabb árfolyamra számítanak, mint a mostani. Ez így nekik ajándék.
SRV vásárlást fel lehet függeszteni, vagy vissza lehet vonni? Mert ha nem, akkor egy darabot nem szabad eladni alacsony áron. Amíg lesz eladó 9-10 között addig a cégnek könnyű dolga van. Most pld szépen ügyesen betettek 1m db eladást 10.6-ra. Nem szabad ennek a blöffnek bedőlni. Nem szabad eladni. Majd szépen kiveszik vagy megveszik…..
Nagyon igaz! Én sem úgy mozgok már, mint 2 évvel ezelőtt - sajnos! Mostanában már nem futok annyit, a súlyokat is lentebb vettem. Az úszást ajánlják, de azt én csak természetes vizekben szoktam, ezért inkább csupán nyárra koncentrálódik. Dehát ez van, ehhez kell alkalmazkodni, ezt jól látod.
Az az igazság barátaim, hogy a lájkokból is világosan látszik, hogy ki nyer és ki az aki bukik, de legjobb esetben is csak nyerni szeretne. Ez tőzsde, fogjátok már fel, nem vidéki takarék szövetkezet ahová beteszi Józsi bácsi a pénzét és kivesz többet 3 év múlva!
VERTIKAL Group Nyrt.