Abban egyetértek hogy amit mindenki vàr nem jön el. De a cég fundamentumai, növekedése nem ezt az árat tartja reálisnak. Azt is mondtad sosem lesz srv még is lett. Hogy lett az meg milyen kevés db. Valami úgysem jó soha.
11 belátható időn belül nem lesz! Pont azért nem, mert minden dilettàns erre számít és egymást ugrasztja itt a fórumon. 8 alatt valószínűleg visszatérnék.
Szerintem az a napi 224304 db részvény nem sokat fog számítani. Meg a 7,5 m darab sem. Várom a különböző irányú jelentéseket. Még mindig tartom a korábbi véleményem, hogy az árfolyam csökkentése szándékos, és olyan irányból ered aki közelebb van a tűzhöz. De lehet csak simán spekulatív kör 7-10 között…
Amennyiben a cég fejével gondolkozunk, akkor jól csinálják, vagyis a megjelölt naptól nem kezdik meg a vásárlásokat, erre meg is roggyant az árfolyam. Tehát olcsóban tudnak majd vásárolni.. Én azt remélem, hogy ez a 7.5 millió darab arra talán elég lesz, hogy kipucolja szépen 10-11 közötti eladókat.
A mai forgalombol kiindulva - nincs sok elado Aki lejjebb vett es ki akart szallni az valoszinu kiszallt 92 nap munkanap van szept 30 ig - napi atlagban 81521 darabot kell venniük - elobb utobb feljebb kell mennie az arnak mert sokan hosszu tavra vettek es ezeken az arszinteken nem valoszinu hogy sok elado lenne... Kiveve ha van ertekpapir kolcsonzes akkor borul az elmeletem... :-)
Tartozom nektek egy vallomással! Eladtam a múlt héten 11 közelében. Ne haragudjatok rám, de én a fórum alapján kereskedem. Ami kommunikáció itt folyt, az alapján biztosra vettem az esést. Nem tévedtem, mínuszoljatok nyugodtan!
Az interjúban azt mondta amúgy, hogy nem tervez részvényt eladni az abelon Egy esetet tudnak elkepzelni, ha van jo akvizicios lehetoseg akkor a Fair Plasticnàl alkalmazott reszesedes csere lehetseges...azaz tokeemeles es reszveny adatas... igy a tulajdonosi reszarany csokken de piacra max kesobb kerulhet ha az akviralt ceg elad... De o alapbol azt allitotta hogy nem tervez... Amin elgondolkodtam, hogy amugy magyarorszagon x tend kategoriaban lehetseges reszveny kolcsonzes? Hogy valakinek kolcsonadnak aki eladogat?
Én arra számítok, hogy nemsokára lesz infó csökkenő Abelon részvényhányadról. A legutóbbi jelentéskor 68% volt a tulajdonukban. Gondolom a standardben jobban mutatna ha ez 60-50 % lenne.
VERTIKAL Group Nyrt.