Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Okés, nem lesz most döntés, de szerintem az pozitív, hogy erős kártyái vannak a kormánynak. A cikkből inkább az derül ki, hogy egyik fél sem akar engedni, csak ha a másik is. Dec. 6-án majd mindenki mindent aláír és kész.
Az összkép változatlan. A papír kitart, a vélt rossz híreket a piac csak a nyitás utáni leszúrásban jelezte hogy érzékelte, de ekkor a 200-as mozgóról visszapattant és oldalazással töltötte a napot, majd a zárásra szépen felhúzták az árat. A teóriám szerint itt egyetlen fontos hírre vár a piac, ez pedig az uniós pénz hírek. Erről 22-én derül ki valami. Erre fog reagálni az tuti, de addig hacsak nem történik valamilyen extrém váratlan és negatív hatású dolog, akkor folytathatjuk az oldalazgatást, felfelé csorgást, ami jó hírek esetén ugrásba mehet át, ez a várakozásom. Mindenesetre a technikai konstelláció ehhez továbbra is kedvező alapot adna. Kérdés, hogy a mutyisok mit tudnak. Lehet, hogy már azért nem tud esni a papír, mert a kedvező döntést tudva táraznak befelé?
Az eredmény egy része kerül kifizetésre amekkorát a közgyűlés megszavaz cc áprilisban. A kérdés a tavalyról ki nem fizetett 430Ft sorsa. Lehet túl rózsaszínben látom de úgy 550 Ft osztalékot várnék jövőre.
Bocsánat, én is riogattam. De akkor még azért máshogy voltak a dolgok! Örülök hogy nem így lett... Ezt már nem a Mari néni veszi ennyi pénzért! Ez egy elképesztő emelkedés kezdete! Az OTP szép terjeszkedik, elképesztő profitot termel és ezt mindenki látja (a nyugati bankok se csináltak ilyen negyed évet). Ennek a régiónak a meghatározó szereplője lehet a következő évtizedekben. Kíváncsi vagyok hogy az osztalék mekkora lesz 2023-ban? Ilyen profit mellett nem lehet 600ft alatt...
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!